Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator
Filmy by Wilu, czyli jak to się jeździ w Maszynie ;) :P
El Mecánico:
Jeszcze przy ruszaniu na pasażerach: najpierw pomocniczym 1,5-2 atmo w cylinderki, pierwsza pozycja nastawnika, luzujesz pomocniczy. Wtedy lok i skład bardzo pięknie płynnie rusza. Pod warunkiem, oczywiście, że mamy skład odluźniony!:D
Radkos07:
--- Cytat: El Driver ---Jeszcze przy ruszaniu na pasażerach: najpierw pomocniczym 1,5-2 atmo w cylinderki, pierwsza pozycja nastawnika,
--- Koniec cytatu ---
... i bardzo pięknie nam sie na taśmie odznacza ciśnienie w cylindrach.
MKaczy:
--- Cytat: Wilu w 12 Września 2007, 21:51:02 ---EU05 o jakim repaincie ty mowisz? Żadnego repaintu nie robiłem, to jest normalny ET22-012, bodajże twój.
--- Koniec cytatu ---
Ja chyba robiłem tą teksturę. EU05, proszę nie komentuj tego, bo i tak wiem co o tym myslisz. Dzieki :)
El Mecánico:
--- Cytat: Radkos07 w 12 Września 2007, 23:24:27 ---
--- Cytat: El Driver ---Jeszcze przy ruszaniu na pasażerach: najpierw pomocniczym 1,5-2 atmo w cylinderki, pierwsza pozycja nastawnika,
--- Koniec cytatu ---
... i bardzo pięknie nam sie na taśmie odznacza ciśnienie w cylindrach.
--- Koniec cytatu ---
A dlaczego miało by się nie odznaczać? Tak się robi w realu, ja tak robię w symku. I jako pasażer narzekam na mechaników którzy tak nie robią. A jest to rozpoznawalne nawet w ostatnim wagonie.
EU06_:
to chyba kabina MKaczego :) przez te zwrotnice mogłeś przejechać 40km/h nie hamuje sie a w czasie dodawania rusza nastawnikiem bo podkujesz koła :) nieźle musiało szarpnąć pasażerami przy hamowaniu i ruszaniu:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej