Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Skrypty do 3ds max
guest4368:
Najnowsze skrypty są OK, jednakże zawsze znajdzie się jakieś ale :).
Nie działa finkcja importu scn/inc. Pojawia się zielony sześcian. Było już o tym pisane, że brakuje komuś pewnych skryptów. Jakie to skrypty i czy ktoś mógłby mi powiedzieć, co zrobić?
AtapiCl:
Ehh, zacytuje siebie raz jeszcze... Ale mogłeś przewinąc trochę stronę do góry i poczytać wątek.
--- Cytat: ZiomalCl w 24 Września 2007, 16:03:08 ---Jak sobie sprawdziłem, to ten błąd mi wyskakuje, gdy mam skrypty w folderze innym niż eu07.
Czyli skrypty wypakujcie do \folder 3ds'a\scripts\eu07\
--- Koniec cytatu ---
Dodam, że nie brakuje żadnych skryptów.
firleju:
No i najnowszy update. Paczka jak zwykle pojawi się na serwerze Krzyśka626.
Z nowości:
ver. 19.11.2007
1. Dodano mozliwosc wstawiania rozjazdu krzyzowego do toru z ustawieniem czy w prawo czy w lewo
ver. 12.11.2007
1. Dodano mozliwosc wybierania tekstury torow z rozwijalnej listy
2. Poprawa dzialania funkcji wstawiania krzywej przejsciowej (liczenie pochylenia)
Paczka zawiera poprawki z 19 i 12 listopada. Zapraszam do ściągania :)
P.S. W prawo czy w lewo wybiera się standardowym radioButtonem jak przy tworzeniu zwrotnicy.
firleju:
Najnowszy update:
ver. 25.11.2007
1. Usuniecie niepotrzebnego kodu z CreateTrack
2. Poprawki wprowadzone do narzedzia tworzenia drog
a) Poprawione zapisywanie parametrow
b) Design narzedzia podobny do tego od torow
guest4368:
Pobrałem najnowsze skrypty, lecz przy inporcie scn nadal pojawia się zielony sześcian. Skrypty mam w folderze scripts\eu07. Ten problem pojawia się przy każdej wersji skryptów. Ponadto nie chce mi wstawić rozjazdu krzyżowego - wydaje dziwne komunikaty i nic się nie pojawia. Mam 3bs max 6. Czy może to zależeć od wersji?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej