Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Do twórców: bierzecie pod uwagę coś oprócz windy?

<< < (3/5) > >>

Winger:
Bry,

--- Cytat: "OlO_EU" ---hehehe :) ale ja niewiem jak  mozna pracowac na 3 miesiecznym systemie, to juz nie ma prawa dzialac :)

OlO_EU
--- Koniec cytatu ---

NormaNet pracuje na jednym i tym samym systemie od listopada 2001r.
A pracowalby pewnie od 2000, ale w listopadzie '01 zlodziejstwo wynioslo serwer z serwerowni. Od tamtego czasu serwerownia jest moje mieszkanie :-)

iwan:

--- Cytat: "Winger" ---NormaNet pracuje na jednym i tym samym systemie od listopada 2001r.
A pracowalby pewnie od 2000, ale w listopadzie '01 zlodziejstwo wynioslo serwer z serwerowni. Od tamtego czasu serwerownia jest moje mieszkanie :-)
--- Koniec cytatu ---

U mnie czuł byś się jak w domu ;-)

Piotrd:
Szkoda :-( , podoba mi się ten symulator ale robić partycję z winshitem pod jeden program to lekka przesada..

t0mcioo:
sa swiry ktore tak robia (czyt. ja ) ;]

zenek:
I więcej świrów tak robiło.
Ale już nie chcą dłużej.
Problem, nie dotyczy zapewne wielu ludzi, niemniej spośrod moich znajomych coraz więcej osób używa linuksa. Nie jest prawdą, że instalacja to koszmar. Nie mając wielkiego pojęcia o linuksie - z książką i czasopismem w ręku, bez problemu zainstalowałem system w normalnym czasie (a robiłem to po raz pierwszy).  Ten system coraz bardziej robi się dostępny (w sensie łatwości użytkowania) dla zwykłych ludzi.

Z powyższych listów jasno to nie wynika, ale  jak rozumiem, droga dla ewentualnej wersji linuksowej nie jest zamknięta, byle komuś chciało się z tym problemem zmierzyć?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej