Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Instalator Dodatków
bve2:
--- Cytat: "glowawojtas0" ---a dlaczego menu jest po angielsku? :
--- Koniec cytatu ---
Ja bym sie nie czepial takich glupot, do programu mozna opcjonalnie dopisac plik jezykowy i to wszystko.
HappyHardcore123:
Nie ma problemu ;)
Dodam mechanizm wybierania języka, ale najpierw muszę te programy napisać. W tej chwili prawie skończony jest instalator; drugi program ( do tworzenia paczek ) właśnie się pisze.
Mutopompka:
--- Cytat: "HappyHardcore123" ---Ja to rozwiązałem tak:
Jeśli instalator natrafi na plik który już istnieje, pokaże mu zawartość obu plików, tzn. istniejącego i instalowanego.
--- Koniec cytatu ---
A co, jeśli ktoś zechce przeinstalować sobie całego symka???? Za każdym plikiem będzie klikać i porównywać??? Przecież załamać się wtedy można.
HappyHardcore123:
Poczuwam się do zagwarantowania, że nikomu nic się nie stanie ;)
Jak już wcześniej pisałem, mechanizm wczytywania plików z różnymi wersjami językowymi napisze na końcu; dlatego część napisów jest po angielsku, a część po polsku.
Wziąłem pod uwagę komentarze Mariusz1970, i zrezygnowałem z porównywania plików.
Pozdrawiam, Karol
Mariusz1970:
Popraw komunikat:
jest:
"Nadpisywanie plików jest ogólnie nie zalecane, chyba że jesteś na 100% przkonany co robisz, to nadpisz. Czasami nadpisywanie jest zalecane, krótko mówiąc zastanów się i podejmij decyzje."
powinien być:
"Nadpisywanie plików jest ogólnie nie zalecane, chyba że jesteś na 100% przekonany co robisz, to nadpisz. Czasami nadpisywanie jest zalecane, krótko mówiąc zastanów się i podejmij decyzje."
Literki brakowało, przepraszam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej