Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Instalator Dodatków

<< < (2/8) > >>

HappyHardcore123:
No i jest defaultowe :)

Tyle że jeszcze nie w pełni gotowe :/

Wprawdzie posiada podświetlanie składni różnych plików z symulatora, ale jeszcze nie "widzi" różnic.

W przypadku plików tekstowych muszę napisać parser, który będzie znajdował różnice.

Pliki innego typu (graficzne, dźwiękowe, itd.) zostawię sobie na później.

Mariusz1970:
Nie baw się w szczegóły (moje zdanie), krótko tylko komunikat, że plik istnieje i czy chcesz go nadpisać T/N/Wszystkie/Żaden

Komunikat: "Nadpisywanie plików jest ogólnie nie zalecane, chyba że jesteś na 100% przkonany co robisz, to nadpisz. Czasami nadpisywanie jest zalecane, krótko mówiąc zastanów się i podejmij decyzje :)"

Nie wnikaj w szczegóły, czy się różnią, czy nie. Uprości Ci to sprawę, a analiza gdzie jest ta różnica i jaki ona może mieć wpływ w danym pliku np. w inc. semka wymaga czasami paru godzin, więc raczej funkcja nieprzydatna, a tylko kB kodu Ci przybywa.

Winger:
Moim zdaniem niesamowite, jestem naprawde pod wrazeniem...

HappyHardcore123:
Ok.

Właśnie zaprojektowałem wygląd okna, w którym będzie można tworzyć "paczkę".

Dodawanie plików będzie odbywało się na zasadzie "przeciągnij i upuść", nie tylko z okna programu, ale tez i z Eksploratora.

Dopiero zabieram się za pisanie kodu

RooteK:
a dlaczego menu jest po angielsku? :) Nie dało by się zmienić właściwości "caption" na polskie napisy :D A tak to świetny program :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej