Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Koleje piaskowe i problemy
Żabek:
Mam pytanie - jak zrobić takie coś jak najmniejszym nakładem pracy (nie to że jestem leń ale tego jest po prostu dużo). Mianowicie chodzi mi o odciąg z wysięgnikiem. Mam nadzieję że jasno się wyraziłem. Jest include odciągu i do tego trzeba manewrując współrzędnymi dopasować wysięgnik czy może jest jakiś specjalny include? I jak zrobić bramkę, w której na jednym z słupów też jest odciąg? Z jednej albo z obu stron? Jest na to jakiś prosty sposób??
Pozdrawiam
Damian
hejnal:
Jest prosty sposób: Obecnie na kolejach piaskowych prawie nie ma sieci. Odwzoruj stan obecny. ;)
Żabek:
--- Cytat: "hejnal" ---Jest prosty sposób: Obecnie na kolejach piaskowych prawie nie ma sieci. Odwzoruj stan obecny. ;)
--- Koniec cytatu ---
:]
No i czym będziesz jeździł? Tamarą, której nie ma nikt? Czy może M62? A może zrobisz sobie BR232?
A tak serio to takimi komentarzami nie zachęcasz mnie do dokończenia scenerii. A dopóki ja nie będę zadowolony dopóty nikt scenerii nie zobaczy. Tym bardziej bez mostów na JCB... A właśnie - jak one?? :> Chyba, że teżwychodzimy z założenia, że odwzorujemy stan przyszłościowy - mosty i tory zostały rozkradzione. Można tylko polatać po scenerii? :>
Pozdro
pol102:
Żabek nie poddawaj się! Walcz uparcie z problemami żebyśmy kiedyś mogli się w końcu przejechać na Twojej scenerii. koledzy Cie podpuszczają żebyś nie robił trakcji żebyś szybciej wypuścił to swoje cudo ;p
JONIN_EZT:
witam
jest na to sposób. Jak dodajesz odciąg bez żadnych słupów ani niczego to kozystasz z takich inców jak
--- Kod: ---
-L-3d lub -R-3d
-L-3d13 lub -R-3d13
-L-3k lub -R-3k
-L-3k13 lub -R-3k13
-L]-3D lub -R]-3D
-L]-3D13 lub -R]3D13
-L]-3K lub -R]-3K
--- Koniec kodu ---
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona