Argument jest taki, że na 99% gwarantuje bezawaryjność danej trasy i misji, chyba, że naprawiałeś trasy. Błędów z eventami tudzież z torami itp. była masa.
Rozumiem, ze grzebales w tych trasach w tej paczce, by lepiej dzialaly, czy tak? Ja to traktuje te Wasza paczke jako zebranie wszystkiego do kupy i jedynie pogrzebanie w sekcji FirstInit, bez zednych poprawek w eventach, itp.
Jak już mówiłem mogę dostarczyć rozkłady jazdy swojego autorstwa do kilku tras, np. Jelitkowo, Moczniki EU06, Moczniki EP08.
Dodać mogę jeszcze prędkości rozkładowe na poszczególnych odcinkach.
Okej, w takim razie ktokolwiek ma jakiekolwiek rozklady swojego autorstwa to moze je dac, wowczas beda one obowiazujacymi.
A w Jelitkowie wg poprawionej wersji na wskazniku jest 80 km/h.
W porzadku. Tylko nie zdziw sie, jak pojawia sie komplikacje typu: " nie moge przejechac X trasy poniewaz.... "
Nie wiem czy tylko ja mam "cudowna MaSzyne", ale u mnie z tras z grafiku na *.exe 664 kB nie mozna ukonczyc nastepujacych sluzb:
[*]
01 - koncze sluzbe pod wjazdowym do stacji Baltyk Towarowy ktory caly czas wskazuje sygnal S1;[*]
20 - dostaje sygnal S2 na szlak gdie za stacja koncza sie szyny,[*]
21 /
22 /
23 - czeste zle wskazywania tarcz i semaforow, oraz sporo blednie poustawianych wskaznikow;[*]
36 - po pewnym czasie pokazuje sie komunikat "Null Track".[/list]To jest tylko 5 sluzb, na wszystkie 112, ktore nie dzialaja prawidlowo.
Jak wiadomo, nowe EXE sprawialo problemy z wyzwalaniem eventów itp. Ogolnie duzo scenerii przestalo poprawnie działać...
664 kB to rego co zauwazylem dziala najlepiej i najlepiej wyzwala eventy, dlatego tez radze normalnie uzywac 664, do misji z SN61 674, do ND wersji z 220604 i wszystko dziala cacy poza w/w misjami.
Porponuje abys wzial to pod uwage. Robiac grafik pod "jakas tam paczke" nie byloby zadnych problemow IMO.
W takim razie w przyszlym miesiacu dam Ci sluzby tylko na trasy z tej paczki. Jesli ktos jeszcze jest na to chetny wystarczy ze sie ze mna skontaktuje.
Dla Jelitkowa moge też napisać rozkład jadąc według ograniczeń tylko zastanawia mnie szlakowa tej trasy ja daje jej 100km/h.
Tam jest 80. Jesli napiszesz, to nie ma sprawy, beda one obowiazujacymi.
Co do innych moge spróbować choć nie wiem czy mi to wyjdzie.
Pewnie, probuj.
ja nei mogę np. znaleźć trasy fict2 mimo że przeszukałem całe forum...Nikt nei udzielił mi też żadnych odpowiedzi w postach o tej trasie:/
A jutro mam tam kurs
Wstawilem Ci wolne.
witam czy jest taka możliwość że bym ja też mógł być zatrudniony.
Jest motliwosc, juz Cie wstawilem do planu, ale sluzby dopiero od przyszlego miesiaca.
http://mariusz.1990.fm.interia.pl/PLAN_SIERPIEN.doc