Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
wrocław-opole
Krzysiek:
Ale nie wiem jak byście sobie poradzili z mostami na Odrze w Czernicy - spore to konstrukcje i szkoda je upraszczać do prostych modeli.
A ta elektrownia koło Sw. Katarzyny to chyba elektrociepłownie Siechnice macie na myśli?
bohunIC:
--- Cytat: "Krzysiek" ---A ta elektrownia koło Sw. Katarzyny to chyba elektrociepłownie Siechnice macie na myśli?
--- Koniec cytatu ---
o właśnie o tą chodzi :]
endrjub:
mysle ze ciekawsza i piekniejsza jest linia 276 wrocław-miedzylesie(130) km. do opola narazie zaden pociag nie jedzie 160km/f
bohunIC:
ładniejsza to FAKT, a kto sie jej podejmie? ja słuze fotami z Kamieńca Ząbkowickiego, bo kiedyś robiłem sobie ten węzeł w maxie z nudów :) także moge coś pomóc!!! to by była świetna trasa szczególnie odcinek Kłodzko - Miedzylesie jako jednotorówka z mijankami! byłby klimat!
Piotrek:
Te wszystkie trasy o których mówicie (Wrocław - Opole, Wrocław - Międzylesie) są dosyć trudne do wykonania (zdobycie planów wszystkich stacji, zrobienie dobrego terenu, zachowanie odległości itp.) i wymagałyby dobrego sprzętu, aby chodzić z przyzwoitym FPS-em. Dlatego myślałem o czymś prostszym, np. trasa Wrocław - Trzebnica. Teren jest prosty do wykonania, z planami wszelkich stacji nie ma problemu, a 20km scenerii nie powinno pożerać zbyt wiele FPS. Co sądzicie o tym pomyśle?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej