Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

wrocław-opole

<< < (15/16) > >>

bohunIC:
szczerze mówiąc to twój pomysł piotrek jest najbardziej realny pod względem FPS i terenu! jest sporo chetnych 'zapalonych' trasopisarzy więc niepowinno byc z tym problemu [tak myśle], ja narazie dopieszczam Blachownie, pozatym robie jeszcze coś dla youBy i jego Gagara :) ale, ale można zrobic trase z Brochowa do Jelcz Laskowice!!! co wy na to?

AIR:
ale uparliście się na ten Wrocław, a przecież to on i okolice będzie najbardziej pożerał FPS.
Jak chcecie z tamtego rejonu robić trase to lepiej zacząć od stacji i miast mniejszych jak np: Kluczbork, Oleśnica, Legnica

andrev1989:
Jak robic relaną scenerię to najlepiej krótką i jednotową i skupić się na terenie. Wtedy powinna być bardzo relna sceneryjka, bo sam prawdziwy układ torowy i powtarzające się budynki, to jednak za mało.

Piotrek:
Trasę do Trzebnicy można by zacząć od stacji Wrocław Zakrzów. Wtedy spadek FPS byłby bardzo mały. Cała linia jest jednotorowa.

Krzysiek626:

--- Cytat: "andrev1989" ---Jak robic relaną scenerię to najlepiej krótką i jednotową i skupić się na terenie. Wtedy powinna być bardzo relna sceneryjka, bo sam prawdziwy układ torowy i powtarzające się budynki, to jednak za mało.
--- Koniec cytatu ---

Najlepiej pójdę na Fabryczny, tam nowe ED74 do Skierniewic, będzie real.

Bochun robi realną trasę, bardzo mi się podoba. Tylko chłopaki ja wierzę na słowo że ona jest realna. Nie mam możliwości porównwnia.  Kto z was zweryfikuje trasę Justynów -Bedoń gdybym taką zrobił? Po co komu jeden tor, krótki na 5 minut jazdy? Osobiście wolę trasy ciekawe i posiadające mało błędów, klimatyczne i wcale nie koniecznie realne.

Właściwie to ten wątek powinien być zamknięty ( nic nie sugeruje wyrażam swoje zdanie). Autor wątku został zbanowany za kradzież a temat sam z siebie chyba nie aktualny.
pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej