Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

wrocław-opole

<< < (16/16)

andrev1989:

--- Cytat: "Krzysiek626" ---
--- Cytat: "andrev1989" ---Jak robic relaną scenerię to najlepiej krótką i jednotową i skupić się na terenie. Wtedy powinna być bardzo relna sceneryjka, bo sam prawdziwy układ torowy i powtarzające się budynki, to jednak za mało.
--- Koniec cytatu ---

Najlepiej pójdę na Fabryczny, tam nowe ED74 do Skierniewic, będzie real.

Bochun robi realną trasę, bardzo mi się podoba. Tylko chłopaki ja wierzę na słowo że ona jest realna. Nie mam możliwości porównwnia.  Kto z was zweryfikuje trasę Justynów -Bedoń gdybym taką zrobił? Po co komu jeden tor, krótki na 5 minut jazdy? Osobiście wolę trasy ciekawe i posiadające mało błędów, klimatyczne i wcale nie koniecznie realne.

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, mnie nie chodzi o to, żeby powstawały scenerie na 5 minut jazdy, tylko mówię, o tym, że trasy realne bardzo trudno jest robić, pewnie scenerię realną nawet na 5 minut jazdy trzeba robić bardzo długi czas, a taką która jest nie realna można zrobić w ktrótszym czasie potrzeba tylko trochę wyobraźni i umiejętności w 3dsie, bądź notatniku. Mnie osobiście jest obojętne czy jadę scenerią wymyśloną, czy realną, byle była bez błędów i umilała jazdę lokiem.

oko:
Jeżeli moge zasugerować to np. do Piły albo do Białogardu jest 1-torówka;] ładna i malownicza trasa;] lubie z ojcem nia jechac;]

AIR:
nie sądządze, że to czy jest jednotorowa czy 2 ma większy wpływ na FPS, a w smyku nie ma jeszcze zadnej 2torowej klimatycznej, idealnie dopracowanej trasy:(  (jednotorowe są:całkowo, Linia546)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej