Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
wrocław-opole
bohunIC:
normalnie KISZKA STOLCOWA tak można nazwać to co zrobił kolega Piotr!!!
Mariusz1970:
Mało powiedziane. Patrząc na całokształt jego działalności ja myślę, że ten gość ma nierówno pod ...., lub chorobliwie ma kompleks niższości.
Krzysiek:
Tak od tematu odbiegając:
bohunIC ja jestem za tym aby trasę do Opola robić przez Jelcz-Laskowice (moja rodzinna miejscowość). Prędkości rewelacyjnych nie osiągniecie w porywach 110km/h na Brochowie jadąc EN57, bo nic więcej tutaj nie jeździ (chyba że coś się stanie). Kiedyś rano się budze, patrzę przez okno a tam Wawel jedzie :) zaskoczenie było niezłe.
Głównie widuje się składy towarowe ale i te coraz żadziej :(.
Po zmianie rozkładu już nic z Opola do J-L osobowego nie jeździ. Co mnie bardzo zastanawia ponieważ pociąg powietrza nie woził, ale PKP zawsze się nic nie opłaca. Z resztą pewnie to obserwujecie u siebie
Radkos07:
--- Cytat: "Krzysiek" ---Kiedyś rano się budze, patrzę przez okno a tam Wawel jedzie :) zaskoczenie było niezłe.
--- Koniec cytatu ---
To zapewne to było w maju zeszłego roku, jak były te wichury...
bohunIC:
mówiłem temu @szalonemu człowieczkowi piotrowi, żeby zrobic przez J-Laskowice!!! to by było najlepsze wyjscie z sytuacji, ale jak liczyłem ostatnio to około 40 składów dziennie z miałem do elektrownii w Czarnowąsach jeżdzi, chyba też coś do tej elektrowni pod Wrocłąwiem koło Św. Katarzyny. Wysięgniki i słupy trakcyjne mam, model elektrowni mam, startowało by sie z Opole - Groszowice [tam mieszkam] i jechało z misją do elektrowni, a potem do Brochowa. BYLA BY FAJNA TRASKA :) a tu taki lipton, myslałem że mu...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej