Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
wrocław-opole
Poscikk:
Aha jak chcesz plany stacji z opola i wroclawia to pisz :) wezme oczywiscie z kolejarza. NAjlepsze zrodlo jak sie nie ma fotek :)
piotrln:
poprostu prace sa wstrzymane ludzie czytajcie choc troche powod chcemy na nebule ja wypuscic plan był inny miała byc na unoff robione i nowe exe , ale poniewaz niedługo bedzie jeszcze inne i spt to postanowilismy na nebule poczekac i ja wtedy ukazac w lepszej jakosci a co do trasy wrocław-brzeg to kuzyn ma ja udostepnic :p
Mariusz1970:
No właśnie czytam i wiem, że:
1.Nebula to przeszłość i upadł projekt
2.Ma być SPT, ale były poważne problemy z programistami (nie wiem co się zmieniło)
3.Szumnie zapowiadałeś, że będziesz robił trasę
4.Kilka osób służyło pomocą
5.Nagle się wycofujesz i czekasz na w zasadzie to już nie wiem na co.
Według mnie porwałeś się na coś, gdzie jeszcze dośwadczenia nie miałeś z robieniem trasy i nie wiedzaiłeś co Cię czeka. Teraz próbujesz wyść z tego z twarzą, ale według mnie to kiepsko Ci wychodzi. Dostałeś ostrzeżenie za podobną sprawę, więc może coś Cię to nauczy i mam nadzieję, że nie tylko Ciebie.
Pozdrawiam
Mariusz
piotrln:
to niech słuza pomoca moj meil piotrln@o2.pl , pogadam z kuzyn jutro i moze sie ja zrobi i nie marudzic ze se nie pooradzimy , mariusz ty zawsze krytykujesz innych a popatrz troche na siebie . Pozdrawiam i trasa moze bedzie bo za duzo krytyki za wstrzymanie prac i jeszcze to ostrzezenie zobacze co kuzyn powie jemu dałem całe plany trasy ma szybszy komp i gmaxa ,zreszta jest grafikem komputerowym umie robic lepiej textury itd . i przepraszam ze was zawiodłem .
Mariusz1970:
Skrytożercom mówimy stanowcze nie. Krytyka tak, ale krytykanctwo nie:).
Na poważnie to, błądzić jest ludzką rzeczą, ale najważniesza jest szczerość. Trzeba było nie ściemniać i pisać o jakieś Nebuli, tylko coś w tym stylu:
Przepraszam, ale porwałem się na trasę, zacząłem ją robić i napotkałem duże problemy z którymi sobie nie radzę. Muszę się jeszcze dużo nauczyć i będzie to dla mnie nauczka. Tworzenie trasy to cięzkie zajęcie.
Lub napisać rzeczywisty powód przerawnia prac, gdyż ten wyżej napisany przeze mnie to tylko domysł, który wydaje mi się najbardziej prawdopodobny.
Przepraszam, że zawiodłem.
Ja o to nie przyczepiłbym się. Pomyślałbym sobie ok., trudno, podszkoli się to zacznie dłubać, może coś wydłubie.
Co do mojej krytyki kogokolwiek, to ja:
1.Chciałem czasami w wątkach nadać tonu bardziej logicznego moim zdaniem.
2.Ja czasami też błądzę i jeżeli ktoś ma mnie za co krytykować, to niech to robi.
3.Potrafiłem się przyznać, że tu i ówdzie popełniłem błąd, lub przyznać komuś rację w jakieś części lub w całości.
4.Łapie się na tym, że czasami lubię iść w zaparte, ale to domena Polaków chyba :) (wliczając naszych kochanych forumowiczów również).
Pozdrawiam
Mariusz
PS. Czytając Twoją stopkę stwierdzam, że żadnych wniosków nie wyciągnąłeś, ale życzę Tobie wytrwałości i zrobienia tej trasy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej