Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
wrocław-opole
Bart:
piotrln jesteś DN czy coś? a może jesteś poprostu głucho - niemy? inaczej nie da się wytłumaczyć Twojego stylu pisania.
Trasa od początku nie miała prawa istnienia. Do tego trzeba talentu, 3d maxa i kilkanascie przeżytych wiosen, inaczej wyjdą same tory na płaskiej trawie...
hunter:
--- Cytat: "Bart" ---Trasa od początku nie miała prawa istnienia. Do tego trzeba talentu, 3d maxa i kilkanascie przeżytych wiosen, inaczej wyjdą same tory na płaskiej trawie...
--- Koniec cytatu ---
Mhm.... a w dodatku kilkanaście zawieszeń 3ds maxa (w przypadku mojej trasy) doprowadzają do szału. Ledwo co jest umieć zrobić fikcyjną dobrą trasę, a co dopiero realistyczną... No cóż, czekam. Zobaczymy co z tej trasy wyjdzie. BTW. Może jakieś screeny? (jak zrobić - wcisnąć klawisz Print Screen, wkleić do Painta, zapisać np. na dysk C (rozszerzenie JPG), wejść na http://imageshack.us , wysłać to tam i tu dać linka)
Pozdrawiam.
bohunIC:
no w sumie jakies screeny by sie przydły!!! Piotr miałes mi pokazać odcinek Wrocław - Św. Katarzyna, miało być tak pięknie...
piotrln:
miałobyc ale nie jest bohun zawiodłem . przepraszam wszystkich i prosze o wybaczenie ze zawiodłem . kuzyn da odcinek wrocław- brzeg . przepraszam wszystkich i prosze o wybaczenie jeszcze raz myslałem ze podołam niestety porwałem sie z motyka na słonce . pozdrawiam
andrev1989:
--- Cytat: "piotrln" ---miałobyc ale nie jest bohun zawiodłem . przepraszam wszystkich i prosze o wybaczenie ze zawiodłem . kuzyn da odcinek wrocław- brzeg . przepraszam wszystkich i prosze o wybaczenie jeszcze raz myslałem ze podołam niestety porwałem sie z motyka na słonce . pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Nie mart się nie jesteś pierwszy i nie ostatni, ja też próbowałem, ale poprostu jest to ogromnie trudne. Twoim błędem natomiast było to, że zrobiłeś dużo hałasu, a traski jako takiej nie było, mogłeś, powiedzieć o jej istnieniu, dopieo, gdy już masz zrobioną większą jej część i narobiłeś tylko smaka na tę traskę, ale Ci, którzy wiedzą, jakie ot jest trudne to Ciebie zrozumieją.
Pozdrawiam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej