Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

wrocław-opole

<< < (9/16) > >>

piotrln:
ja sam nie decyduje o tej trasie prosze nie miec pretensjj kuzyn ma gotowa do brzegu poprosze go by udostepnił . pozdrawiam ja jej nie mam . przepraszam za to z góry urazonych forumowiczów i nie miejcie pretensjj . trasa wrocław-brzeg moze bedzie udostepniona niedługo pod warunkiem ze kuzyn wyrazi zgode i ja da . pozdrawiam

andrev1989:

--- Cytat: "piotrln" ---ja sam nie decyduje o tej trasie prosze nie miec pretensjj kuzyn ma gotowa do brzegu poprosze go by udostepnił . pozdrawiam ja jej nie mam . przepraszam za to z góry urazonych forumowiczów i nie miejcie pretensjj . trasa wrocław-brzeg moze bedzie udostepniona niedługo pod warunkiem ze kuzyn wyrazi zgode i ja da . pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---

Ja oczywiście nie mam pretensji i życzę udostępnienia przez kuzyna.

piotrln:
ok spoko jak nie da to ja sam obiecuje z brzegu do opola odemnie dam zrobie dosc szybko bo juz texturki całosci mam tylko pokleje i wstawie a całosc wraz z powstaniem nebuli nabank bedzie z kuzynem zesmy sie zgadali do tego ze na nebule bedzie poprostu ładniej wygładac loki i traska kuzyn wstawił na trasie wrocek brzeg eu07 tylko

Mariusz1970:
Skomentuje to jednym zdaniem, twórcy trasy są niepoważni. Po co było w ogóle zakładać ten wątek? i angażować tylu ludzi chętnych do pomocy?, ot poptrostu słomiany zapał!

Ku przestrodze dla innych:
Tworzenie długiej trasy a tym bardziej realnej to naprawdę żmudne i długotrwałe zajęcie!. Byli tacy, którzy zapowiadali, że będą robić realną trasę a nie wiedzieli co to jest notatnik.

Marcin E2rD:
piotrln - jak kuzyn taki kozak,i nie udostępni tego fragmentu,to niech pokaże screeny... baaardzo jestem ich ciekaw

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej