Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

wrocław-opole

<< < (5/16) > >>

bohunIC:

--- Cytat: "piotrln" ---Bohun fajna trasa Herby-Czewa .  pozdrowienia
--- Koniec cytatu ---

dzieki! oby twoja przebiła moja 100 razy! jak potzrebujesz pomocy z 3d maxem wal na gg! POZDRO

Piotrek:

--- Cytat: "Driver24" ---Witam,
Piotrln, możliwe ze w niedalekiej przyszlosci bede mial cala trase Wroclaw-Opole nagrane na DVD z kabiny, ale narazie nad tym pracuje ;)
(musze wymyslec jakis patent na zamontowanie kamery, by nikomu nie przeszkadzalo i zeby sie mocno trzymala)
A tak pozatym jak potrzebujesz pomocy to chetnie pomoge.
--- Koniec cytatu ---

A nie łatwiej przejechać Wrocław - Opole z kamerą na końcu składu? Wyjdzie na to samo, a nie będzie większych problemów :)

hunter:

--- Cytat: "piotrek" ---A nie łatwiej przejechać Wrocław - Opole z kamerą na końcu składu? Wyjdzie na to samo, a nie będzie większych problemów :)
--- Koniec cytatu ---

A nie jeszcze łatwiej wziąć aparat? Jakość będzie lepsza, nie trzeba będzie pauzować w odtwarzaczu, jak sie ma mało pamięci, słaby procesor to tak klatkować nie będzie 3ds max i odtwarzacz.

Pozdrawiam.

Driver24:
No tak, aparatem bedzie lepsza jakosc zdecydowanie...
ale ja to dla siebie robie, bo chce miec to na DVD i ogladac jazde jedzac chipsy i popijac coca-colą :)
w zasadzie chce nagrac linie Wroclaw-Przemyśl, bo od dzieciństwa co roku jeżdze ta trasą. Kamerke mam fajną bo miesci aż 8GB danych. wiec moge nagrac cos na jakosci DVD :) Kwestia tylko dobrego umocowania w kabinie tak by mechanikowi nie przeszkadzalo i bylo w miare dobrze widac trase (romawialem z paroma i powiedzieli ze nie ma problemu).

No a jadac w ostatnim wagonie, to troche lipa, bo nawet jak uda Ci sie odtworzyc odwrotnie film to i tak sygnalizacje masz wszedzie na stop, i jedziesz non stop lewa strona. A ogladanie filmu jak uciekaja Ci tory to tak nie zabardzo mi sie uśmiecha, można fajnej fazy dostac... efekt oddalajacego sie obrazu :P

piotrln:
Driver24  myslałem z poczatku nad trasa Wrocław Główny- Przemyśl  tez nia jezdze do rodziny pod Przemyślem , ale to raczej pomysł mało realny , narazie zrobie trase Wrocław Główny- Opole Główne . Potem ewentualnie zabiore sie za zrobienie Opole- Kedzierzyn Kożle :p ale to ewentualnie . Pzdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej