Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
wrocław-opole
Akvin:
--- Cytat: "kruger" ---Powiedziec moze kazdy, nie zabronisz tego :>
--- Koniec cytatu ---
Jasne, rozumiem... ale chciałem tylko zwrócić uwagę że nie każdy jest kłamcą.
bohunIC:
rób sobie kopie i zapisuj plik max w dwuch wersjach! ja tak robie bo problem z 3d maxem jest taki ze czasem nie odpala zapisanych plików max! jak potzrebujesz pomocy przy Opole Główne i Zachodnie to wal smiało pomoge! POZDRO
Dodano po 16 minutach:
--- Cytat: "admineu07" ---.oby na 84-tym km dysk Ci nie padl, tak jak innemu userowi(swoja droga to jest dobra wymowka-trasy nie bedzie bo dysk mi padl-kazdy tak moze powiedziec).
--- Koniec cytatu ---
PRZEPRASZAM CZY TA SUGESTIA BYLA SKIEROWANA DOMNIE? myślisz ze niechciało mi sie kończyc trasy Kurczakowo i dlatego mi padł dysk? DLATEGO?
bve2:
Nie @bohunIC to akurat nie do Ciebie to bylo. A jak sie robi kopie na osobnym nosniku(cd, dyskietka i co tam kto chce)to potem nie ma problemow ani wymowek.
Driver24:
Witam,
Piotrln, możliwe ze w niedalekiej przyszlosci bede mial cala trase Wroclaw-Opole nagrane na DVD z kabiny, ale narazie nad tym pracuje ;)
(musze wymyslec jakis patent na zamontowanie kamery, by nikomu nie przeszkadzalo i zeby sie mocno trzymala)
A tak pozatym jak potrzebujesz pomocy to chetnie pomoge.
piotrln:
Dzieki panowie za chec pomocy. Jak cos to dam wam znac , nie ma problemu , Bohun fajna trasa Herby-Czewa . pozdrowienia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej