Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
wrocław-opole
bohunIC:
a moze Wrocław-Opole-Lubliniec? trasa od Herbów Starych do CZ-wy już jest! to byłby spory kawał frajdy do przejechania! jak myślice?
piotrln:
Dobry pomysł Bohun , zajałbys sie odcinkiem z Opola?? a moze ktos inny ?? ja mam za mało czasu by sie zajac narazie zdjecia mam do Opola głównego , i zaczne pomału robic juz trase do Opola głównego .Bohun jak cos to daj mi znac mój numer gg 8800461 mozemy sie zgadac i razem ja stworzyc trase Wrocław- Czestochowa , co myślisz ?? pozdrawiam , i dodam jeszcze raz b fajna trasa Herby-Częstochowa Bohun gratulacje
bohunIC:
6828589 mój GAD!!! no jakbyśmy to zrobili to byłaby jedyna i najlepsza trasa ever made!!! ja moge pociągnąć do Lublinca! kiedyś zrobiłem stacje Fosowskie w 3d maxie! ale powiem ci że czas prac jest uzależniony od materiałów! ja niemoge skończyć stacji Herby bo niemam fotek dworca itd. wiec najpierw trza zdobyć materiały, mapy i można sie brać! prawdopodobnie trasy bedzie można includować do SPT wiec mielibyśmy jakaś pożądną scenerie!
Bart:
--- Cytat: "bohunIC" --- prawdopodobnie trasy bedzie można includować do SPT wiec mielibyśmy jakaś pożądną scenerie!
--- Koniec cytatu ---
Tylko i wyłącznie tory. Żadnej trakcji, domów czy drzewek. Nawet z niektorymi zwrotnicami może być problem.
bohunIC:
--- Cytat: "Bart" ---Tylko i wyłącznie tory. Żadnej trakcji, domów czy drzewek. Nawet z niektorymi zwrotnicami może być problem.
--- Koniec cytatu ---
aaaaaaaaa jaka szkoda! jednym słowem to tak jakby robić wszystko od nowa! a powiedz Bart jak się bedize odbywać tworzenie scenerii? jak dotychczas przy uzyciu nowych scriptów, czy moze jest juz w planach jakiś edytor, bo chetnie bym się udzielił przy czymś takim!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej