Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna 1 - Reaktywacja
Cesky Kretek:
Epek kazał już skończyć ten temat i się nie kłócić. OK, kończe, ale napisze coś na koniec.
--- Cytat: "Mateu" ---Tak, Tobie.
--- Koniec cytatu ---
To chyba Cię głowa boli... do dziś @ Kakish ma link w podpisie gdzie one były. Sam z ciekawości na niego kliknąłem dawno temu. Więc kto tu "wyssiewa z palca"?
--- Cytat: "Oli_EU" ---Chyba kpisz sobie koleś ze mnie.
--- Koniec cytatu ---
Nie, nie kpię, mam do Ciebie szacunek, bo jesteś bardzo dobrym modelarzem. (I to nie żadna wazelina.)
--- Cytat: "Oli_EU" ---Zdjecia na EP05 uzyczył CTL a teksture zrobił ZT-Poznań. Nie zabieraj głosu w sprawach Tobie totalnie obcych!
--- Koniec cytatu ---
Jednak na IRCu co innego mówiłeś, żebym Ci wysłał te zdjęcia.
--- Cytat: "Ryszard-san" --- a moze lepiej bylo by zorganizowac sobie jakies spotkanie w grupie i wyjasnic sobie wszystko "w 4 oczy", wkoncu skonczyly by sie jalowe dyskusje i pyskowanie do siebie (nie obrazając nikogo) jak grupka dzieciaków kłucąca sie o to kto komu zapier... lizaka
--- Koniec cytatu ---
No tak, ale widząc porywczość niektórych osób, poszłoby na pięści, noże etc.
--- Cytat: "ShaXbee" ---Wasza niechec do SPT jest poprostu przygnebiajaca, moglibyscie nie kopac BEZ SENSU dolkow pod nowym symkiem mimo to ze jedyne co robicie to tekstury, ktore bez problemu moga sie w nowej MaSzynie przydac.
--- Koniec cytatu ---
Czy ktoś na jakimś GG, Tlenie, forum czy gdzie kolwiek (nawet w prywatnych rozmowach) mówił o jakiejś niechęci do SPT? No wybacz @ ShaXbee...
--- Cytat: "firefoxfan" ---ShaXbee ma rację. Grupa NKT niepotrzebnie wyżywa się na jeszcze nie powstałym symulatorze. To, że tworzą tekstury do starego symulatora idzie na rękę takim jak ja - zwykłym graczom.
--- Koniec cytatu ---
My się wyżywamy? Cała awantura zaczęła się od avatarów i 2 tekstur - które jak później, mają się przydać do SPT... no więc skoro później skończę te tekstury, nie ma problemu żeby ich użyć w SPT. Wtedy SPT team ma już z głowy zabawe z nimi. To że je daje, to może nawet dla Was SPT team, jeżeli macie tam już włożony ten model @ Barta - ściągnijcie, wrzućcie, lub nawet właśnie użyjcie w starym symku jaki macie na dysku.
--- Cytat: "firefoxfan" ---To jest przyszłość,
--- Koniec cytatu ---
Jak to niektórzy mówią - bardzo odległa.
--- Cytat: "firefoxfan" ---a o przeszłości należy zapomnieć.
--- Koniec cytatu ---
No to zapomnij i usuń z dysku starą MaSzynę i czekaj kilka miesięcy/lat/wieków(?) na SPT.
Pozdrawiam wszystkich (bez wyjątków i podziałów).
Z mojej strony EOT - wszelkie zaczepki etc. zostaną "olane".
EP08_015:
--- Cytuj ---Epek kazał już skończyć ten temat i się nie kłócić. OK, kończe, ale napisze coś na koniec.
--- Koniec cytatu ---
Kolego Vamp. Nie kazałem Ci konczyć dyskusji, a grzecznie poprosiłem o to. Jak zauwazyłeś, niczym dobrym się to nie skończyło. Nigdy nie okazywałem, i nie będę okazywał niechęci wobec SPT. Ciągle jednak na uwadze nalezy mieć to iż to właśnie osoby z SPT są naszymi zwierzchnikami na tym forum i nalezy im się za to szacunek. Cały czas darzyłem i będę darzył szacunkiem twurców SPT, mimo iż ciagle siędzę i nie tylko ja w starej wersji symulatora. Uważam za bezcelowe wzajemnie obrzucanie się błotem, i pranie brudów na łamach tego forum. Kolega @Bart wyraźnie okazuje niechęć i zazwyczaj pierwszy rzuca błotem w strone NKT, zarzucając nam to iż kozystamy nacudzym. No cóż ma prawo tak uważać ale nie publicznie okazywać. Ze strony mojej nigdy w żadnym poście nie padło pośrednie lub bezpośrednie zdanie, mające nacelu zniechęcenie forumowiczów do SPT. Tego samego wymagam od ludzi, z którymi mam okazje wspólpracować. Proszę tylko na koniec o jedno. Nie obrzucajmy się błotem i nie wypominajmy sobie wzajemnie błędów. Koledzy z SPT pozwólcie nam w spokoju robić swoje, tak samo i my nie mamy zamiaru burzyć waszego porządku i pracy nad SPT. Liczę że kiedyś dojdziemy do jakiegoś porozumienia i zaczniemy wspólnie działać.
Pozdrawiam "pokojowo".
firefoxfan:
Jestem całkowicie za (co jest trochę sprzeczne z moją ostatnią wypowiedzią)!
Naprawdę źle to wygląda, gdy są takie kłótnie na forum. Jestem teraz upewniony, że gdy SPT dojdzie do wysokiego stopnia rozwoju, grupa NKT przyłączy się do teamu SPT i przekaże swoje prace dla dobra nowego symka.
@vampirek1: trochę źle zrozumiałeś moją wypowiedź, bo zastosowałem takie cuś, jak skrót myślowy i miałem na myśli to, że prace nad Maszyną 1 powinny zostać zakończone. Jednak powyższa wypowiedź EP08_015 upewniła mnie do możliwości koegzystowania tych dwóch projektów.
I napewno usunę, ale nie Maszynę, tylko inne śmiecie, aby zrobić miejsce na Maszynę i SPT (oby pojawiła się jak najszybciej :).
Pozdrawiam.
Speed:
Bardzo mnie to cieszy że taka dyskusja i to w dodatku rzeczowa ładnie sie rozwija, ale z tego co widzę i tak predzej czy pozniej taka dyskusja miedzy NKT i SPT doszłaby tutaj na forum do skutku.
Reaktywacja Maszyny 1 jest niestety tylko Prima Aprilisem ( a wielka szkoda ) choc jednak jakies proby robilem i conieco grzebalem w starej Maszynie. Moze jeszcze troche to pociagne i zobaczymy co to na prawde da sie jeszcze zrobic.
uetam:
--- Cytat: "vampirek1" ---Epek kazał już skończyć ten temat i się nie kłócić. OK, kończe, ale napisze coś na koniec.
--- Cytat: "Mateu" ---Tak, Tobie.
--- Koniec cytatu ---
To chyba Cię głowa boli... do dziś @ Kakish ma link w podpisie gdzie one były. Sam z ciekawości na niego kliknąłem dawno temu. Więc kto tu "wyssiewa z palca"?
--- Koniec cytatu ---
Szkoda, że nie mam już archiwum z gg...
--- Cytat: "vampirek1" ---
--- Cytat: "Oli_EU" ---Zdjecia na EP05 uzyczył CTL a teksture zrobił ZT-Poznań. Nie zabieraj głosu w sprawach Tobie totalnie obcych!
--- Koniec cytatu ---
Jednak na IRCu co innego mówiłeś, żebym Ci wysłał te zdjęcia.
--- Koniec cytatu ---
Czy to, że wysłałeś Oliemu swoje fotki oznacza, że Oli je już wykorzystał?
--- Cytat: "vampirek1" ---
--- Cytat: "Ryszard-san" --- a moze lepiej bylo by zorganizowac sobie jakies spotkanie w grupie i wyjasnic sobie wszystko "w 4 oczy", wkoncu skonczyly by sie jalowe dyskusje i pyskowanie do siebie (nie obrazając nikogo) jak grupka dzieciaków kłucąca sie o to kto komu zapier... lizaka
--- Koniec cytatu ---
No tak, ale widząc porywczość niektórych osób, poszłoby na pięści, noże etc.
--- Koniec cytatu ---
Pięśći, noże nic nie pomogą. Mamy ze soba Chucka Norrisa :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej