Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna 1 - Reaktywacja

<< < (12/15) > >>

uetam:

--- Cytat: "vampirek1" ---
--- Cytat: "Mateu" ---Ode mnie ?:>
--- Koniec cytatu ---

Nie, a co - ty komuś dawałeś?
--- Koniec cytatu ---

Tak, Tobie.

--- Cytat: "Mateu" ---Wzruszające... Bart mnie już osobiście ukrzyżował za dawne czasy(Shax tez był w to zamieszany ;)) i chyba wszystko jest już wyjaśnione.
--- Koniec cytatu ---

No widzisz, ale musiał @ Iwan zareagować i Cię odbanować.

--- Cytat: "Mateu" ---czy zapytales sie Barta czy mozesz uzyc siodemki w avatarze?
--- Koniec cytatu ---

A czy Oli się pytał czy może użyć tej tekstury w avatarze?
--- Koniec cytatu ---

Przepraszam, czyjej?

--- Cytat: "Mateu" ---Ta lista nie jest wiarygodna. Są tam ludzie którzy niezbyt się udzielają oraz nie ma takich, którzy pomagają bardzo mocno (nie mówie teraz w żadnym przypadku o sobie)
--- Koniec cytatu ---

Jakbyś chciał wiedzieć, to @ PEKAP tam był, bo sam widziałem. Jak nie wiesz to się nie udzielaj.
--- Koniec cytatu ---

Nie napisałem, że go tam nie było. Po prostu stwierdzam, że może on cały czas współpracować z twórcami nie będąc na tej liście.

--- Cytat: "Mateu" ---Ależ proszę... Z chęcia zmarnuje kolejne bajty na czytanie Twoich żali
--- Koniec cytatu ---

Ty jesteś adminem? No to ładne jaja... nie ma już kometentniejszych ludzi? Brawo!
--- Koniec cytatu ---

Ja? O ile mi wiadomo, adminami są Shax, Iwan i Winger. Ja nawet na szczęśćie nie jestem moderatorem

eot

Ryszard-san:

--- Cytat: "vampirek1" ---No tak, ale to nie ja zacząłem tę kłótnię o to.

Tylko wkurza mnie jeszcze to, że wszystkie brudy pierzemy na oczach użytkowników. Bynajmniej ja od siebie przepraszam za to.
--- Koniec cytatu ---

Zgadzam sie z panem, mnie jeszcze bardziej wkurza to że te brudy pojawiają sie w temacie "REAKTYWACJA.." czyli tam gdzie zwykly wyjadacz chleba ktory choc troche sie zainteresowal maszyna i szuka jakis dodatkow to zajrzy w 1 kolejnosci !!!!!!! Pomyscie co sobie ludzie pomysla o was (no chyba że wam to wisi) i czy po przeczytaniu tych postów bedą chcieli tu zaglądać???

W/g mnie jak chcecie sie obrzucac blotem to róbie to na PW (lub gg)tam nikt tego niewidzi !!!, a moze lepiej bylo by zorganizowac sobie jakies spotkanie w grupie i wyjasnic sobie wszystko "w 4 oczy", wkoncu skonczyly by sie jalowe dyskusje i pyskowanie do siebie (nie obrazając nikogo) jak grupka  dzieciaków kłucąca sie o to kto komu zapier... lizaka

Pozdrawiam Ryszard

ShaXbee:
Pekap dostał bana za dyskusje na temat ostrzezenia (stanowczo zadal jego usuniecia) jakie dostal za zle umieszczony i zatutulowany post, dyskusja sie ciagnela dlugo mimo ze za kazdym razem zwracalem mu uwage ze ostrzezenia nie usune, a potem dolal oliwy do ognia czepiajac sie obrazka na forum. Nie bede sie nikomu wiecej tlumaczyl dlaczego banowalem kogokolwiek.

Uwazam ze osoby z Avatarem NKT od jakiegos czasu zbyt sobie pozwalaja, do youBy'a nic nie mam - robi cos co sie przyda w nowym symku i zadeklarowal sie ze zajmie sie implementacja jak tylko bedzie taka mozliwosc. Natomiast co do reszty team'u - Wasza niechec do SPT jest poprostu przygnebiajaca, moglibyscie nie kopac BEZ SENSU dolkow pod nowym symkiem mimo to ze jedyne co robicie to tekstury, ktore bez problemu moga sie w nowej MaSzynie przydac.

Jeszcze troche takiej pyskówki i bede poprostu zmuszony zamknac forum MaSzyny - bo skoro NKT ma swoje forum gdzie publikuja wyniki prac nad starym symkiem, a to służy tylko do pyskówki to jest ono niepotrzebne.

firefoxfan:
ShaXbee ma rację. Grupa NKT niepotrzebnie wyżywa się na jeszcze nie powstałym symulatorze. To, że tworzą tekstury do starego symulatora idzie na rękę takim jak ja - zwykłym graczom. Jednak ja trzymam kciuki za nową jakość, a Maszynę 1 proponuje odstawić na półkę i niech ci, którzy na siłę męczą stary symulator, przerzucą się na SPT. To jest przyszłość, a o przeszłości należy zapomnieć.

Pozdrawiam.

bohunIC:

--- Cytat: "ShaXbee" ---
Uwazam ze osoby z Avatarem NKT od jakiegos czasu zbyt sobie pozwalaja, do youBy'a nic nie mam - robi cos co sie przyda w nowym symku i zadeklarowal sie ze zajmie sie implementacja jak tylko bedzie taka mozliwosc. Natomiast co do reszty team'u - Wasza niechec do SPT jest poprostu przygnebiajaca, moglibyscie nie kopac BEZ SENSU dolkow pod nowym symkiem mimo to ze jedyne co robicie to tekstury, ktore bez problemu moga sie w nowej MaSzynie przydac.

--- Koniec cytatu ---

chce powiedzieć że to jaki mam avatar to moja sprawa! jestem chętny do współpracy zarówno z SPT jak i starym symkiem! tylko że irytujące jest to że prosicie o pomoc nad SPT a jak ja chciałem pomoc od was to cisza jak na cmentarzu! czy uważacie że to jest okej? póki niema SPT to normalne jest chyba że człowiek cieszy się tym co ma czyli starym symkiem! chciałbym robic modele i trasy, textury, byc czynnym użytkownikiem ale czy ktoś dał mi szanse? dlatego angażuje się póki co w stary symek! każdy ma racje są zwolennicy i przeciwnicy to jest demokracja! niechce nikogo obrażać i oskarżać, o nie! zakończmy ten wątek i weśmy się do konstruktywnej roboty albo przeprowadzmy się na "wiejską" bo tam jest najlepsze forum pt. 'jak sie kłucić i docinać drugiemu" POZDRAWIAM WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKU

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej