Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

MaSzyna 1 - Reaktywacja

<< < (3/15) > >>

EP08_015:
Oj andy andy... jak zwykle lubisz się przyczepić :)

Ok odpisze Ci tak:

Otóż wolę 4 osoby, które coś zrobią konkretnie niż 40 sepów, którzy poprostu wolą brać niż dawać. My to nie żaden obóz. My to mała i skromna grupka ludzi, której stary symek lezy na sercu. Nic więcej.

A dlaczego ta tekstura została opublikowana? Cóż z jednej strony nikt tu niczego nie złamał i mógł opublikować. Z drugiej strony no cóż skoro modeli Barta nie ma oficjalnie, to też nie powinno być żadnych oficjalnie umieszczonych dodatków do jego modeli. To był błąd kolegi, już skorygowany.

|andy|:

--- Cytat: "EP08_015" ---Oj andy andy... jak zwykle lubisz się przyczepić :)
--- Koniec cytatu ---

Nie czepiam się, piszę co myślę. Po prostu.

--- Cytat: "EP08_015" ---Ok odpisze Ci tak:
Otóż wolę 4 osoby, które coś zrobią konkretnie niż 40 sepów, którzy poprostu wolą brać niż dawać.
--- Koniec cytatu ---

Nie wiem co to ma do mojej wypowiedzi, ale dobra, przyjąłem do wiadomości.

--- Cytat: "EP08_015" ---A dlaczego ta tekstura została opublikowana? Cóż z jednej strony nikt tu niczego nie złamał i mógł opublikować. Z drugiej strony no cóż skoro modeli Barta nie ma oficjalnie, to też nie powinno być żadnych oficjalnie umieszczonych dodatków do jego modeli. To był błąd kolegi, już skorygowany.
--- Koniec cytatu ---

Teksturę możesz udostępniać i tego nie neguję. Zaraz ktoś może mi wytknąć jak to było przy teksturach wagonów pasażerskich, kiedy to pisałem, że nie udostępniając modeli nie robicie nikomu krzywdy udostępniająć tekstury na nowe mapowanie wagonów. Sytuacja podobna? Tylko pozornie. Modele Kakisha były ogólnie dostępne - wystarczyło ściągnąć jedną ze scenerii gdzie te modele były udostępnione przez autora i już miało się na dysku wagony 1xx. Z siódemkami Barta sprawa jest nieco odmienna - nie ma ich do ściągnięcia ani jako modeli samych w sobie ani jako dodatków do żadnej ze scenerii. Dlatego dziwi udostępniane dodatków do czegoś co nie jest dostępne ani oficjalnie ani nawet póloficjalnie jak to było z wagonami.

youBy:

--- Cytat: "|andy|" ---Mało tego, podpisujecie to wszystko "Avatary firmowe". Jakie one firmowe?
--- Koniec cytatu ---
Pierwotnie jedynym avatarem firmowym był mój pierwszy avatar z ST44-3001. Jednak ponieważ kolega @EP08_015 też zaczął go używać, to się zacząłem gubić w postach (patrzyłem na avatar :). Wtedy też wspomniana wcześniej osoba poprosiła mnie o zrobienie avatara z EP08. Następnie podchwyciliśmy pomysł i członkom naszej grupy (z paroma wyjątkami) wykonałem obrazek o podobnej formie. Firmowość polega na tym, że jest ustalony schemat z napisem i tego się trzymam. Jak ktoś chce to równie dobrze mógłbym wykonać taki obrazek ze zdjęcia, rysunku czy czegokolwiek innego. Ale że najłatwiej jest zrobić screena i podmienić tło, to robię w taki sposób.

EP08_015:

--- Cytuj ---Z siódemkami Barta sprawa jest nieco odmienna - nie ma ich do ściągnięcia ani jako modeli samych w sobie ani jako dodatków do żadnej ze scenerii. Dlatego dziwi udostępniane dodatków do czegoś co nie jest dostępne ani oficjalnie ani nawet póloficjalnie jak to było z wagonami.

--- Koniec cytatu ---

Andy. Nie zapomnij ze te modele były w grupie DEVS. A więc miało je dośc spora liczba osób. A teraz maja je prawie wszyscy z uwagi na... wiadomo co.

|andy|:

--- Cytat: "EP08_015" ---Andy. Nie zapomnij ze te modele były w grupie DEVS. A więc miało je dośc spora liczba osób. A teraz maja je prawie wszyscy z uwagi na... wiadomo co.
--- Koniec cytatu ---

Ile osób było w Devsach?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej