Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
MaSzyna 1 - Reaktywacja
EP08_015:
Andy - obecnie 30 osób. Niewiem ilu bylo wczesniej, w chwili publikacji modeli w grupie DEVS. Napewno był @Mateu i pewnie pare innych osob tez. Ale tego do końca pewien nie jestem. Pozatym Andy... po co prowadzić tu typową troll dyskusje? Do niczego nie dojdziemy i mysle czas zakonczyc ten watek, który z pewnościa byl nie raz omawiany (dla przypomnienia - sprawa wycieków). Myslę że mozna spokojnie wrócić do wątku głównego, napisanego przez @Speeda.
|andy|:
--- Cytat: "EP08_015" ---Andy - obecnie 30 osób. Niewiem ilu bylo wczesniej, w chwili publikacji modeli w grupie DEVS. Napewno był @Mateu i pewnie pare innych osob tez. Ale tego do końca pewien nie jestem.
--- Koniec cytatu ---
Było niewiele. Większość z nich dostała wcześniej modele od Barta. A teraz pytanie bonus: z czym jest związana większość osób z Devs? I nie pisz mi, że tekstury na nowe mapowanie zrobiłeś ludziom z Devs, aż tak naiwny nie jestem żeby w to uwierzyć.
youBy: napisałeś "Firmowość polega na tym, że jest ustalony schemat z napisem i tego się trzymam.". Mało trochę jeśli chodzi o obrazki z modelami Barta czy kogoś innego spoza NKT.
A zresztą, róbcie co chcecie, ja powiedziałem co mi na wątrobie leżało.
andrev1989:
--- Cytuj ---ruchome wycieraczki i jak dobrze pojdzie to beda lusterka
--- Koniec cytatu ---
Bardzo dobry pomysł, ale wycieraczki się zabardzo nie przydadzą, gdyż w MaSzynie 1, chyba nie ma deszczu, a nie wiem, czy można zrobić oczywiście nie wiem dokładnie, gdyż nie jestem zaawansowany. Ale jak dla mnie pomysł całkiem trafiony.
--- Cytuj ---mozliwosc polaczenia przez siec
--- Koniec cytatu ---
Bardzo doby pomysł, tylko czy da się takie coś zrobić?? Fajnie by się jeździło z innymi (online`owymi) mechanikami.
Pozdrawiam
Akvin:
--- Cytat: "|andy|" ---A te Wasze obrazki, przynajmniej wg mnie, mają być przysłowiową kiełbasą, która ma zwabić jak największą liczbę ludzi.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: "Bart" ---Wiem Speed że siedzisz uparcie przy starej maszynie, tak jak stare pierdy(...)
--- Koniec cytatu ---
Mój nadwątlony ostatnio humor został niewątpliwie poprawiony tymi błyszczącymi kwiatami elokwencji. Bardzo chętnie przypisałby ten post w poczet charakteru dzisiejszego dnia. Co do avatarów NKT to bardzo mi sie podobają i nie mam nic przeciwko szerzeniu szeroko pojętej estetyki na łamach tego forum.
Niewątpliwie prawdą jest że wiele da się jeszcze wycisnąć z MaSzyny. Potrzeba jedynie chęci, zdolnych rąk i ludzi z świeżymi pomysłami. Dlatego moim skromnym zdaniem dobrze się stało iż zawiązało się coś takiego jak NKT. Osobiście nie widzę powodu by miało to służyć jakimś podziałom. Wszyscy chyba mamy w sobie tę odrobinę dojrzałości by nie tworzyć sztucznych podziałów i nie obrzucać się błotem pod byle pretekstem. Inaczej mówiąc... wszystko co służy rozwojowi projektu jak dobre - a projekt ten obejmuje w takim samym stopniu MaSzyne jak i SPT.
|andy|:
--- Cytat: "Akvin" ---Mój nadwątlony ostatnio humor został niewątpliwie poprawiony tymi błyszczącymi kwiatami elokwencji. (...)
--- Koniec cytatu ---
Cieszę się, że poprawiłem Ci humor, przypisuj co chcesz i gdzie chcesz. Oczywiście z podaniem autorów.
Co do postu. Jak pewnie zauważyłeś większośc ludzi na forum (nie ukrywam - w tym ja, choć czasu brakuje i momentami zaniedbuję "bycie sępem") czeka aż ktoś coś zrobi aby to ściągnąć, więc nie licz na to, że wszyscy rzucą się nagle do pierwotnej wersji maszyny "bo da się z niej wycisnąć" - to było mówione wiele razy. A dlaczego się nie rzucą? Niektórzy nie potrafią programowac, modelować i tak dalej innym się nie chce i istenieje jeszcze wiele innych czynników. Inna sprawa czy warto coś wyciskać z tubki o pojemności 50 ml, skoro część ludzi tworzy tubkę o pojemności 75 ml, z której będzie można wycisnąć więcej i, jak obiecują autorzy, łatwiej? Część ludzi jest zawieszona między jednym a drugim projektem i czeka co z tego wszystkiego wyjdzie. A podziały były, są i będą.
PS. Ktoś kiedyś powiedział, że "w jedności siła". Może coś w tym jest?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej