Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (101/103) > >>

bohunIC:
W myśl powiedzenia ''ciągnie wilka do lasu'' rozpoczęte zostały również prace nad linia 144 na odcinku Fosowskie - Ozimek jako przedłużenie linii 61. Prace są podzielone tj odcinek Lubliniec - Fosowskie robi kolega Romek alias @ISDR a ja robię od Fosowskie do Ozimka. Cały odcinek od Stradomia do Lublińca jest wykończony już, pozostaje tylko kwestia poprawek wskaźników i małych niedociągnięć względem mapy. Cały materiał na odcinek Fosowskie - Ozimek mam już na HDD :) Od Lublinca do samego Opola jest jednotorówka więc pozwolę sobie na popuszczenie wodzy fantazji i finezji.

TOM34:
Czyli linia61 nie bedzie wydana w najbliższym czasie?

bohunIC:
W najbliższym czasie trasa się nie ukaże bo znowu poprawiam/zmieniam i dodaje takie tam bajery żeby było ładnie i realnie. Póki co pozwalam sobie zamknąć wątek.

jacekst44:
Witam
Nie bardzo wiedziałem, pod jaki temat dołączyć moją wypowiedź skoro temat o wydanej scenerii linii 61 został zamknięty. Myślę, że dobrze trafiłem. Ale do rzeczy. Ściągnąłem linię 61, wyrzuciłem niedostępny tabor, troszkę powycinałem składy i z niecierpliwością odpaliłem misję IC-Mana Pałew. Linia 61 chodzi bez zarzutów. Jedynie przepraszam za malkonectwo trochę brakuje FPS. Na stacjach węzłowych było go zaledwie 17. Na szlaku wachał się od 40 do 60. Wrażenia z jazdy niesamowite. Naprawdę zapowiadana przez kolegę Rewizora nowa jakość w symku dostępna jest już w tej scenerii. Jako zwykły user gratuluję i przepraszam, że w tej chwili łamię regulamin. Miałbym jeszcze do szanownych kolegów pytanie. Jaką grafikę byście polecali do symka na obecne czasy? Osobiście posiadam Geforce 9400 GT i jest zdecydowanie za słaba. A może się mylę?
Pozdrawiam

Rudzik:

--- Cytuj ---Osobiście posiadam Geforce 9400 GT i jest zdecydowanie za słaba.

--- Koniec cytatu ---
Ja mam 8500 GT i się cieszę, bo symek mi ładnie chodzi na wysokich wymaganiach. Stery, stery, stery...
No i dobre ustawienia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej