Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (100/103) > >>

bohunIC:
Siema!

Powiem Wam coś co odkryłem całkiem przypadkiem. Nie róbcie sobie nadziei na wydanie scenerii bo niemam czasu obecnie może kiedyś będe mieć.

Okazało się że tuż obok nie daleko na układzie XYZ w maxie jest ukryty masakrycznie wielki kawałek terenu/mesche i mało tego jest razy 6 czyli coś w stylu cały teren z lini61 razy6 do wczytywania i renderowania! Usunełem go i FPS jest wspaniały ;) Już się nie tnie i mamy od 20 do 45 na trasie w zależności od miejsca na mapie.

Wpadłęm na to bo plik scn zajmował 46MB i potzrebowałem jakichś elementów z trasy do MERGOWANIA z inną i tak oto UNHIDE ALL okazało się co się okazało.

Także jak mówie, może kiedyś!!!

Krzysiek626:
Skoro tak, to wyeksportuj linię 61 bez tego masakrytycznego terenu
i wrzuć ją na form. Jeśli nie masz czasu tego dokończyć to może chociaż pocieszymy się uzyskanym FPSem. sam eksport nie zajmie Ci za wiele czasu.
Co Ty na to?
PS:
Swoją drogą już od początku twierdziłem że tam jest jakiś zbędny balast.

bohunIC:
OKEJ. Chciałbym poinformować w tym wątku że ukończyłem prace nad trasą. Dzięki koledze @ISDR oraz @Krzaq mam już gotowy Lubliniec.

Po pomyślnych beta testach będzie udostępniona trasa w tym wątku.

REWIZOR:

--- Cytat: bohunIC w 02 Lutego 2009, 22:05:45 ---Po pomyślnych beta testach będzie udostępniona trasa w tym wątku.

--- Koniec cytatu ---

Chyba jednak nie w tym wątku lecz w dziale publikacje :)

bohunIC:
No tak racja. Niemniej przygotowuje poniższy kurs relacji Cz. Osobowa - Opole gł. na odcinku Stradom - Lubliniec.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej