Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
witam po dłuższej przerwie! sceneria Kurczakowo przepadła bezpowrotnie [przykro mi] a to za sprawa uszkodzenia HDD. teraz mam nowy komp i życie nabiera barw! w zamian proponuje scenerie Blachownia - Cz-wa Gnaszyn! juz dużo jej nie brakuje! mam nadzieje że tym razem wejdzie w życie! [trasa będzie, a raczej jest jak w realu] jeśli checie pomóc to wyślijcie mi foty domków i budynków z tego odcinka, to będzie jeszcze bardziej realna! POZDRAWIAM
AIR:
ale to jest niecałe 5 km w rzeczywistości, więc po 2-3 min. koniec jazdy:/
Screene prezentują sie świetnie więc myśle, że zamiast wypuszczać ten odcinek pociągnij CZ.STRADOM - HERBY STARE (ok15km) więc już by było bardziej na czym pojechać.
bohunIC:
ale na tym odcinku jest speed limit 40km/h powiem wiecej, powiem więcej, w maxie mam scenerie herby stare bo kiedyś sie za to zabierałem wiec jak bedzie zbyt krótka to sie przedłuży! strasznie chialem mieć ta trase w symku wiec zabrałem sie za nią
AIR:
Pewny jesteś ze 40km/h?
Ja sprawdzałem przedchwilą w necie i na jednym torze jest 100km/h(HERBY-CZ) ,a na drugim 60km/h(CZ-HERBY)
bohunIC:
zgadza sie! pośpiechy z herbów starych do cz-wy jada 100km/h a czasem i mniej, z cz-wy do herbów jada do 50km/h sprawdzałem bo jechalem kiedyś samochodem równolegle do czoła poc. :] ale tak czy siak towarowe jada 40km/h a wskażniki [odwrócony trójkąt] mają ograniczenie do 40km/h jeśli sie myle popraw mnie
Dodano po 17 minutach:
znowu sie musze zgodzić! ale jeśli wystepuje taka sytuacja! trujkat speed limit 40km/h za jakies 500m stacja pkp potem ciasny łuk, potem bez ograniczen ale uszkodzony podkład torowy, dobra jedziemy dalej bez ograniczen ale zato odciagi do kotwienia i strata napiecia! tak jest cały czas na tym odcinku! pozatym zmodernizowany tor [podkład] od blachowni do cz-wy osobowa! ale co z tego jak trakcja jest na skraju zniszczenia! wiec z tąd te limity!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej