Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (2/103) > >>

Cesky Kretek:
Życzę Tobie i trasie jak najlepiej, ale jeżeli chcesz pociągnąć do Herby Stare, przygotuj się na zrobienie Częstochowy Osobowej... trochę roboty będzie... oj będzie... :P

bohunIC:
vampirek! a może ty sie weżmiesz za czestochowe osobową co? bedzie szybciej! pomyśl o tym :] potem połączymy scenerie z maxa i bedzie zajefajna trasa! serio mówie! budynek nastawni w Stradomiu juz jest!

uetam:
Ciekawe ;-) Od Herbów bedzie pare wyjsc... Ja bym polecał łącznica do Herbów Nowych i potem na Wieluń... Taka jednotorówka z klimatem ;-)

M_aszynist_a:
Pewnie pomysł się narodził po przeczytaniu pewnego numeru ,,Kolei Małych i Dużych"
P.S Fajna trasa!!!

bohunIC:
to jak czy ktoś ma foty infrastruktury z tej trasy czy może ma ale nie da :] zależy mi na tym bo wypuszczając trase chce żeby była jak najbardziej atrakcyjna! no ludzie nie bądzcie sknery :]

Dodano po 5 minutach:

--- Cytat: "Mateu" ---Ciekawe ;-) Od Herbów bedzie pare wyjsc... Ja bym polecał łącznica do Herbów Nowych i potem na Wieluń... Taka jednotorówka z klimatem ;-)
--- Koniec cytatu ---

Mateu czy zdajesz sobie sprawe ze wstawiajac węzeł Herby Stare i jeszcze Herby Nowe fps bedzie wynosić -100 :] można sie pokusić o przedłużke do Herbów Starych a potem odg. Liswarta i odnogą w kierunku Tarnowskich Gór znaczy do pierwszego węzła np. do stacji Kalety. póki co na tym symku fps nie da żyć. POZDRAWIAM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej