Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (102/103) > >>

REWIZOR:
jacekst44 spokojnie nikt strzelał nie będzie. Jednym się nie podobały błędy inni w miarę sobie z nimi poradzili, dostałem kilka próśb na PW o udostępnienie obecnej wersji. Jestem w trakcie konsultacji z @bohunem, szczerze mówiąc ja sobie dzisiaj definitywnie odpuściłem angażowanie we wszelakie projekty.

jacekst44:
Nie dziwię się Tobie Rewizor, każdy chce mieć w miarę spokojny weekend :).

REWIZOR:
Nie, tu nie o weekend chodzi. Przecież nikt mnie nie zmusza do siedzenia przed komputerem ;)

EP07-1057:
Mam nadzieję że  mnie tez nikt nie zabije, ale mam taki mały rotfl przy misji z pośpiesznym "Bolko" w okolicach stacji Blachownia. Drzewa, na torach oraz przesunięta trakcja.(W załączniku)

Coś mi świta w głowie jakaś zmiana jednostek czy coś podobnego, ale nie pamiętam do czego to się odnosi. Wydaje mi się że był już taki problem opisywany ale nie mogę go znaleźć.

Z góry Dziękuję.

AtapiCl:
Dla takich i innych błędów publikacja została cofnięta. Takich rzeczy po prostu nie może być w wydanej, gotowej trasie. Proszę o wyrozumiałość i jednocześnie przestrzegam, że próby wpłynięcia na forum na decyzję wstrzymania publikacji tej trasy - w takim stanie, w jakim jest teraz - będą odpowiednio nagradzane.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej