Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
kurak303E:
Czyli jednak dzisiaj trasy nie będzie? Szkoda... w moim województwie ferie jutro się kończą i nie będzie czasu w tygodniu na maszyne
ISDR:
--- Cytuj ---Czy ten pośpiech jest ciągnięty przez ET22 (jak byłem w Pankach, to rano i wieczorem byczek go ciągnął [mam uwiecznione :)]).
--- Koniec cytatu ---
Przez Panki nie jeździ "Oleńka"! Na zdjęciach masz "Merkurego".
bohunIC:
Sceneria jako wersja 1.2 Beta jest już gotowa na upload, niemniej jednak opóźnienie wynika iż w mojej paczce są rażące braki modeli, textur itd i chce to doprowadzić do stanu używalności by nie było problemów z odpaleniem trasy. Napewno się to wydarzy w tym tygodniu. Sceneria bedzie rozwijana przez cały czas i ulepszana. W planach jest dodanie Lublińca który już leży i czeka na HDD plus z uwagi iż posiadam stacje Fosowskie w maxie to może sie pokusze o przedłużenie trasy. No i dzwięki z radiotelefonu i zapowiedzi trzeba dodać, porobić więcej misji bo jest tylko jedna o 18:49. Jeśli dodam Lubliniec to wtedy Oleńka która jest teraz AI bedzie do prowadzenia przez nas. Musze poprawić ponadto tabliczki na semkach i sieć tu i ówdzie. Jeśli chodzi o FPS to najbardziej zwalnia w Stradomiu i Herbach Starych do około 20fps na szlaku wyrywamy do 50fps. Jadąc kiblem mija nas Oleńka i 4 zawalone w pieruny brutta. Trasa ukaże się bezpośrednio w TYM wątku.
daros:
Bohun - myślę, że w tym wypadku cierpliwość popłaca i myśle, że nikt się nie obrazi jak dodasz tą trase za 2 tygodnie, ale za to pełną z Lublińcem i misjami na pośpiechy itp.
bohunIC:
Wątek usunięty!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej