Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (91/103) > >>

bohunIC:

--- Cytat: Grzegorz KK w 26 Stycznia 2008, 20:32:55 ---Bohun przewidujesz jakieś eventy dźwiękowe  :))??. Chętnie pomoge.Oczywiście mowa o nagraniach z radiotelefonu.

--- Koniec cytatu ---

Tak, jak najbardziej, gdybys mógł sie zgłosić do mnie na mejl albo gg chyba że na IRCa to obmówimy sobie treść tych zapowiedzi i rozmów.

Na razie zrobiłem misje do Herbów Starych, dzisiaj bede kończyć dalej, jedno co wam powiem to że jedzie sie zajebiaszczo, za gnaszynem mijamy sie z pośpiesznym Oleńka a póżniej przemykają się załadowane brutta no i walczymy aby przyjechać na czas co jest poprostu nie możliwe ;) 

P.S Dostalem Lubliniec jako taki, pomyślimy później nad jego żywotem, jak będe miał chęci to go dodam!

Rozi:

--- Cytat: bohunIC w 27 Stycznia 2008, 13:57:06 ---(...) za gnaszynem mijamy sie z pośpiesznym Oleńka (...)

--- Koniec cytatu ---

Czy ten pośpiech jest ciągnięty przez ET22 (jak byłem w Pankach, to rano i wieczorem byczek go ciągnął [mam uwiecznione :)]).

bohunIC:
Oczywiście że BYK.

Grzegorz KK:
Witam.
Przepraszam od razu nie wiem czy działa priv nie jestem pewien ,Bohun nie wiem czy doszedł priv zostawiam kontakt do mnie w sprawie nagrań.
Grzesiekkk9@wp.pl
Gadu: 7624519
Żeby nie było kompletnego OT.Zostawiam małą zachęte nagranko złapane dzisiaj na stacji.(Odjazd)
http://www.speedyshare.com/686860643.html  Myśle że będzie to owocna współpraca.

bohunIC:
Właśnie skończyłem misje dla osobowego odjazd 18:49 ze Stradomia, przyjezdzamy z opóźnieniem ;) Nie moja wina tak to już jest na tej trasie. Misja jest już przetestowana i działa poprawnie, ja spędziłem równo GODZINE za nastawnikiem. Nagrania muszą być porządne bo inaczej po co sie męczyłem z całą resztą, a Ivonke to se kolego możesz zaprosić na impreze! Już ja z patykiem w du... mam lepszą dykcje. Odezwe się na GG to zrobimy liste co i jak! POZDRO

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej