Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (90/103) > >>

uetam:
To juz lepiej wstaw ten Lubliniec jako sam uklad torowy z semaforami aby bylo cokolwiek...
Plan jest - co za problem?

bohunIC:
Ide na IRCa nie bedziemy nabijać postów, PLAN jak jest to ja go nie widziałem. Jak mówiłem że bedzie dorabiane ciągle coś i węglówka dojdzie ;)

daros:

--- Cytat: bohunIC w 26 Stycznia 2008, 13:16:08 ---Mateu, wkleić Ci loga z rozmowy gg z pewną osobą? Wtedy się dowiesz dlaczego nie ma Lublińca! A 99% dlatego że gdzieś tam zawsze zapomniałem czy nie zdążyłem zasiać drzew czy wstawić domków. Trasa będzie wydana w Niedziele jeśli misja na kibel nie będzie sprawiać problemów. U mnie jadą jeszcze po prawym bo nie zdobyłem wszystkich materiałów, jest wyremontowany lewy tor od Blachowni do Herbów ze szlakową 80km/h a od Kochanowic do podg. Jawornica jest rozebrany lewy tor i trwają prace przy wymianie torowiska. I tak zostanie dopóki nie dostane materiałów, trzeba było mówić wcześniej!

--- Koniec cytatu ---

Wklej tego loga, albo wyjaśnij jakie będzie opóźnienie dodania Lublińca do trasy.

mk1992:
Lubliniec mogę Ci bohun przesłać nawet teraz, będziesz chciał to dokończysz go sam. Trakcję i tak miałeś robić Ty.

Plan Lublińca z semaforami tutaj: http://img144.imageshack.us/my.php?image=lubliniecxw21aw9.jpg Ator: Żuk.

Pozdr.!

Edit: Czekam na Gadu-Gadu.

Grzegorz KK:
Bohun przewidujesz jakieś eventy dźwiękowe  :))??. Chętnie pomoge.Oczywiście mowa o nagraniach z radiotelefonu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej