Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
Zabieram sie za napisanie misji, a konkretnie to będzie osobowy (EN57) odjazd 18:49 wg rozkładu PKP ze stacji Częstochowa Stradom do Lublińca (którego jeszcze nie ma) przez: Cz. Gnaszyn, Blachownia, Herby Stare, Lisów, Kochanowice. Po drodze spotkamy inne składy jadące do Częstochowy wg rozkładu PKP. Ponieważ tydzień temu zrobiłem jazde próbną okazało się że jadąc zgodnie ze szlakową i WOS jesteśmy co do minuty na stacjach pośrednich a na odcinku od Blachownia - Herby Stare do Lisowa łapiemy kilko minutowe opóżnienie no cóż pomarańczowe \/ robią swoje. Trasa jest w 99% skończona, z uwagi iż dorobiony będzie Lubliniec będą ukazywały się poprawki. Na razie nie szleje z misjami bo jeszcze węglówka dojdzie i całkiem sie zrobi obsówa, więc na początek kibelek wystarczy. Jeśli macie uwagi jakieś to piszcie.
Częstochowa Stradom 18:49
Częstochowa Gnaszyn 18:57 18:58
Blachownia 19:05 19:06
Herby Stare 19:18 19:18
Lisów 19:30 19:30
Kochanowice 19:34 19:35
Lubliniec
krzaq:
Witam! Pamiętaj że od podg Liswarta do Kochanowic osobowe i pośpiechy jadą po lewym zgodnie z rozkładem od 9.12.2007 r. Pozdrawiam ISDR Lisów
chyzy17:
trasa zapowiada się super,kiedy zostania wydana?
uetam:
99% ale nie ma Lublinca. Cos mi tutaj nie pasi :S
bohunIC:
Mateu, wkleić Ci loga z rozmowy gg z pewną osobą? Wtedy się dowiesz dlaczego nie ma Lublińca! A 99% dlatego że gdzieś tam zawsze zapomniałem czy nie zdążyłem zasiać drzew czy wstawić domków. Trasa będzie wydana w Niedziele jeśli misja na kibel nie będzie sprawiać problemów. U mnie jadą jeszcze po prawym bo nie zdobyłem wszystkich materiałów, jest wyremontowany lewy tor od Blachowni do Herbów ze szlakową 80km/h a od Kochanowic do podg. Jawornica jest rozebrany lewy tor i trwają prace przy wymianie torowiska. I tak zostanie dopóki nie dostane materiałów, trzeba było mówić wcześniej!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej