Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
daros:
A ja mam pytanie do Bohuna: czy jest szansa na przedłużenie tej trasy np. w stronę Julianki, Włoszczowej lub Kluczborka?
bohunIC:
Myśle że przy odrobinie szczęścia jest szansa na przedłużenie jej do Świnoujścia, zbierajcie materiały, róbcie zdjęcia i wysyłajcie mi pliki max z odcinkami ;)
mk1992:
bohunIC: W sumie czemu nie? Trasa może być podzielona na odcinki. Nikt nie powiedział, że wszystko musi być na jednej scenerii. Tymbardziej by to się opłacało, ponieważ Szczecin jest zrobiony z tego co mi wiadomo, a do Świnoujścia jest tylko 2godzinki jazdy :P
Pozdrawiam!
daros:
--- Cytat: bohunIC w 15 Stycznia 2008, 15:35:57 ---Myśle że przy odrobinie szczęścia jest szansa na przedłużenie jej do Świnoujścia, zbierajcie materiały, róbcie zdjęcia i wysyłajcie mi pliki max z odcinkami ;)
--- Koniec cytatu ---
Bohun, ale ja poważnie się pytam :) Będe jechał trasą Wrocław Gł.-Opole-Lubliniec-Cz.Str.-Włoszczowa-Kielce i przy tej odrobinie szczęścia będę mógł zrobić kilka fotek np na odcinku Cz.Str-Koniecpol. Tylko pytanie czy Ty byś się podjął przedłużenia tego odcinka, który już masz prawie ukończony.
bohunIC:
Panowie to co mówicie to jest piękne! Natomiast kolego czy uważasz że sama wycieczka pociągiem i porobienie zdjęć załatwi sprawę? Kiedy pierwszy raz zrobiłem scenerie Herby tak która jest gdzieś w linku w tym wątku jest robiona głównie ze zdjęć, układy torowe były bardziej na oko niż na serio, już nie wspomne o terenie. Ten odcinek powstaje po to aby jak najdokładniej oddał realia tej trasy. Zdobądz zdjęcia, układy torowe stacji, poszukaj mapy itp, i przede wszystkim zapisz sie na kurs 3D Maxa i zacznij sam robić trasy tak jak ja kiedyś zaczełem. To nie koncert życzeń, ja che to ja chce to, są na forum bardzo uczuleni na tą kwestie moderatorzy więc zamiast proponować - ZROBIĆ!!! Kiedy skończe ten odcinek, chce dokończyć scenerie SMK już niewiele tam zostało prac i po linii 61 wydać SMK i na tym kończe z pisaniem tras, już mi czasu brakuje na oddanie stolca nie mówiąc o robieniu kolejnych tras. Teraz ja będe sobie jeździć i prosić o zrobienie scenerii, naprawde niemam już tyle czasu co kiedyś za dawnych lat, pozatym trzeba ustąpić miejsca lepszym i zejść ze sceny prawie niepokonanym ;)
POZDRO
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej