Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (93/103) > >>

guest1206:
Co do prędkości szlakowej, to na stronie PLK jest do pobrania "Wykaz maksymalnych prędkości - pociągi pasażerskie" http://www.plk-sa.pl/fileadmin/pdf/reg0708_zm5/p_07-08_z_2.1p_w1.3.pdf
Podaje on, że prędkość szlakowa linii 61 dla toru nieparzystego wynosi:
km 117,223 - 131,440         50 km/h          (Częstochowa Stradom - Herby Stare; właściwie to 3 km przed HS)
km 131,440 - 134,440         60 km/h          (3 km przed HS do stacji Herby Stare)
km 134,440 - 146,350         40 km/h          (Herby Stare - Kochanowice)
km 146,350 - 152,750         30 km/h          (Kochanowice - Lubliniec)

bohunIC:
Witam, Drodzy maszyno maniacy! Chciałem wydać trasę i pochwalić się tym co zrobiłem, chciałem żebyście sobie już pośmigali, ale...   ...pośpieszyłem się a co za tym idzie zrobił sie niezły burdel z trasą, jednemu działa drugiemu nie działa. W takim razie trasa się ukaże już kompletna z wspomnianymi odcinkami, misjami i uporządkowanymi a przedewszystkim przetestowanymi i kompletnymi dodatkami w odpowiednich katalogach. Sorry za zamieszanie i kasuje post z linkami do trasy. Wątek zamykam i otworze jak już będzie się czymś pochwalić.

POZDRO

kolejarz14:
No i jak z tą traską już się niemoge doczekać aż pojade sobie bo to mój ulubiony odcinek
Częstochowa rodzinne miasto no więc ...

Tomek6996:

--- Cytat: kolejarz14 w 17 Marca 2008, 23:47:26 ---No i jak z tą traską już się niemoge doczekać aż pojade sobie bo to mój ulubiony odcinek
Częstochowa rodzinne miasto no więc ...

--- Koniec cytatu ---

Przyjemność z tej trasy będą mieli tylko posiadacze podrasowanych kompów. Sceneria jest tak dopieszczona,że u mnie na przykład nie można nazwać tego nawet pokazem slajdów....

Mihau:
To jest czat, gg czy forum?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej