Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
mk1992:
O Kalety trzeba się pytać Mati_An, ponieważ nie wiem, czy zaczął już robić ten dworzec czy nie.
bohunIC: wieczorem wyślę Ci spakowany plik maxz Lublincem. (Jeżeli będe miał internet, od kilku dni mam duże problemy i po kilka godzin mam brak neta).
Potrzebuje jeszcze tylko jednej rzeczy, semafory na planie od Mateu są oznaczone w których miejscach stoją, ale nie są oznaczone jakie to są, czy 4ro komorowe itp. będe wdzięczny, jeżeli ktoś takich informacji mi dostarczy, jeżeli ktoś jeszcze dzisiaj będzie w stanie zrobić tabliczki na semafory to też będzie dobrze, jeżeli nie to ich poprostu dawać nie będe, a w swoim czasie sam je zrobie i prześle bohunowi.
Narazie to by było na tyle.
Pozdrawiam!
Żuk:
mk1992 jeżeli chodzi o ustawienie semaforów świetlnych to sprawa ma się następująco:
1. Semafory wjazdowe- 5 komór
2. Semafory wyjazdowe przy torze głównym zasadniczym- 3 komory (gdy jest tylko jazda na wprost)
3. Semafory wyjazdowe przy torze głównym dodatkowym- 4 komory
W razie pytań zapraszam na gg lub wyślij mi plan i pozaznaczam jakie semki maja stac.
uetam:
wyjazdowe w strone kluczborka/opola sa 4komorowe - pokazywalem Ci nawet fotke, w druga strone *chyba* beda 5 gdyz wychodzi na to ze to sa drogowskazowe...
Btw to nie wyobrazam sobie jak chcesz zrobic stacje nawet nie majac zadnych fotek pogladowych no ale moze sie czepiam. W takim razie to juz za bardzo realistyczne nie bedzie ;)
bohunIC:
Musi być realnie, znaczy sie ja jak dostane i stwierdze ze materiał nadaje sie to podpicuje troche stacje, dodam sieć jak nie ma teren zrobie, może nawet jaki dworzec i budynki uda mi sie wymodelować. Odsyłam potem to do specjalisty Mati_ana a on jak sie zdarzył na spotkaniu organizacyjnym zadeklarować powstawiać reszte detali itd. Ciężki poniedziałek miałem dzisiaj! POZDRO
uetam:
Nie lepiej wyslac kogos tam z aparatem ?:)
Kogos, kto ma najblizej ?:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej