Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
AIR:
Mam pytanie apropo Częstochowy, skoro to jest duże miasto czy planujesz jakieś blokowiska jeszcze dodać? czy ze względu na FPS zostanie tak jak jest na screenach ?
bohunIC:
W Gnaszynie sa kamienice, magazyny domki jednorodzinne, w Stradomiu prawa strona to krzaki i drzewa, lewa dworzec i drzewa i koniec, blokowisk nie widac z tamtad za bardzo wiec ich nie bedzie.
Coś o Lublińcu ucichło ;) Czyżby kolejny wałek? Poczekam jeszcze troche jak go nie dostane to o pospiesznych zapomnijcie ;(
mk1992:
Nic nie ucichło bohunIC, spokojnie, przecież wysyłałem ci plik max swego czasu jako dowód, że robię tą stacje więc wałka nie ma. Po zatym miało być dwa tygodnie, mam czas do poniedziałku, w tym że dniu dostaniesz plik max, albo nawet w niedziele wieczorem jak się wyrobie. Czasami poprostu nie mam dużo czasu i chęci, żeby odpalać maxa i coś robić. Więc bez obaw.
Pozdrawiam!
bohunIC:
W porzadku, jeśli zobowiązujesz się na poniedziałek, pamietaj że ja tez potzrebuje czas aby ta stacje ubrać w modele i teren, juz nie wspomne o reszcie. Sprawdz przed wysłaniem czy nie masz NULL TRACKów, nie bede sie bawić w poprawianie. Masz narzedzie autorstwa Mariusza1970 w tym dziale wiec nie wahaj sie przed jego uzyciem. POZDRO
romekn:
Witam.
Tak jak obiecałem mam zdjęcia dworca i okolic z Kalet.
W związku z tym prosze kol mk1992 o kontakt na @
Pozdrawiam Romek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej