Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (74/103) > >>

Rozi:
Trochę głupio znowu od niej sępić :D, ale poproszę. Spytam się dopiero w piątek, bo dopiero wtedy będę ją widział.

Czy zostaną uwzględnione na szlaku te uwagi z SRJ?

bohunIC:
Tyle ile uda cie sie załatwić tyle zostanie uwzględnione. Wogóle to trzeba bedzię wstawić słupki kilometrażowe.

Rozi:
Podaje link do mojego programiku:
http://www.sendspace.com/file/9b0627

Potrzeba bibliotek Visual C++ 2005, jeśli nie dasz rady uruchomić, to później przekompiluję na starszym C++ i na pewno pójdzie.

bohunIC:
Wstawiłem słupki z kilometrami co 200m słupek, na odcinku od stacji Herby Stare do stacji Blachownia pomyliłem sie w długości szlaku o 300m, to bardzo nie wielki błąd, przynajmniej po uwzględnieniu WOS i wszystkich stałych i czasowych ograniczeń jak wyjedziemy kiblem z HS to zajedziemy w punkt na rozkładzie jazdy do Blachowni, do tego dochodzą oczywiście czasowe ograniczenia i mamy polską rzeczywistość czyli lekkie opóźnienia. Kilometry biorę ze strony www.kolej.one.pl szlak Kielce - Fosowskie. Jak wykończe teren do odg. Jawornica, wstawię słupki i całą resztę to będzie prawdziwa klasyka. Wiem że remontują tor 1 nie wiem czy uwzględniać to w scenerii, na odcinku Pietrzaki - Herby Stare był niedawno tylko podkład więc ten tor był wyłączony z eksploatacji. Jedynych materiałów jakie mi brakuje to Cz. Gnaszyn, nie mam kompletnie nic! Zero zdjęć nawet dworca nie mam, przy dobrym tempie za jakieś 2 tygodnie będą potrzebne, żeby wykończyć szlak w kierunku na Cz. Osobową.

Cesky Kretek:

--- Cytat: bohunIC w 25 Grudnia 2007, 00:59:31 ---Jedynych materiałów jakie mi brakuje to Cz. Gnaszyn, nie mam kompletnie nic! Zero zdjęć nawet dworca nie mam, przy dobrym tempie za jakieś 2 tygodnie będą potrzebne, żeby wykończyć szlak w kierunku na Cz. Osobową.
--- Koniec cytatu ---
Czemu mi nie przypomnisz? Obiecałeś... =(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej