Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
No pieknie! Jestem zobowiązany. Tak sie składa że 3 dni temu wracając z Wawy jechałem od stacji do stacji robiąć foty na modele i inne duperele, i krew mnie zalewała widząc w jakim stanie jest ten szlak, tragedia jednym słowem. Tor w kierunku od Lublinca do odg. Liswarta jest wymieniony i na tym sie skończyło, reszta jest taka że mogłem normalnie śrubki reką odkręcić z podkładu albo leżały już wybite albo same wychodziły, podkład jak ser szwajcarski. Trakcja to taka jak zobaczycie u scenerii bo specjalnie fociłem sobie słupy i wysięgniki. I wszedzie czasowe \/ jak nie do 30 to do 20 nawet. Ponoc najwolniejszy szlak w Polsce. No ale już dużo mi nie zostało więc jak skończe teren od odg. Liswarty w kierunku do Lublinca to wezme sie za ostatni najgorszy odcinek czyli Cz. Gnaszyn i Stradom.
Rozi:
Trakcja to taka jak zobaczycie u scenerii bo specjalnie fociłem sobie słupy i wysięgniki. I wszedzie czasowe \/ jak nie do 30 to do 20 nawet. Ponoc najwolniejszy szlak w Polsce.
[/quote]
Gdyby nie to 20, to nie poprowadziłbym ET42, na pierwszej mojej przejażdżce :)
Mam robić dalszą część rozkazu pisemnegoo i książki WOS?
bohunIC:
Tak, zrób tyle ile sie da z tego odcinka, bo niedługo myśle że po nowym roku bedzie bardzo pożądane ;) A mieszkasz tam w okolicach? Może miałbyś okazje jakieś plany jeszcze dorwać np. z odcinka Herby Nowe w kierunku północnym i południowym. Bo robi sie odcinek magistrali węglowej i warto by to tez było jak najbardziej dokładne!
Rozi:
--- Cytat: bohunIC w 23 Grudnia 2007, 22:30:15 ---Tak, zrób tyle ile sie da z tego odcinka, bo niedługo myśle że po nowym roku bedzie bardzo pożądane ;) A mieszkasz tam w okolicach? Może miałbyś okazje jakieś plany jeszcze dorwać np. z odcinka Herby Nowe w kierunku północnym i południowym. Bo robi sie odcinek magistrali węglowej i warto by to tez było jak najbardziej dokładne!
--- Koniec cytatu ---
Drogą kolejową do HN mam 40 km. Spytam się cioci, czy nie dałaby rady z roboty wykkombinować. Tylko muszę wiedzieć dokładnie o co się spytać :)
bohunIC:
szlak I
OD: Miasteczko Śląskie, Kalety, odg. Kalina, Herby Nowe.
szlak II
OD: Kalety, Koszęcin, Rusinowice, odg. Jawornica, Lubliniec
Na razie tyle wystarczy, bo nie wiadomo czy to symek uciągnie!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej