Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
mk1992:
Faktycznie, jest tego sporo. Tarnowskie Góry odpadają, ale nikt nie powiedział, że musimy robić całą stacje towarową. Niewiem jak Wy, ale ja uważam, że można by np. zrobić tylko perony w Tarnowskich Górach, bo nie ma sensu robić całej towarowej stacji, pozatym skąd byśmy wzięli plan ? Co o tym sądzicie ?
Pozdrawiam !
Rozi:
--- Cytat: mk1992 w 04 Grudnia 2007, 16:31:08 ---Faktycznie, jest tego sporo. Tarnowskie Góry odpadają, ale nikt nie powiedział, że musimy robić całą stacje towarową. Niewiem jak Wy, ale ja uważam, że można by np. zrobić tylko perony w Tarnowskich Górach, bo nie ma sensu robić całej towarowej stacji, pozatym skąd byśmy wzięli plan ? Co o tym sądzicie?
--- Koniec cytatu ---
Ja jak jechałem EZT przez Tarnowskie, to tam było coś ok. 30 torów ułożonych szeregowo (liczyłem i w końcu się pogubiłem), więc nie da rady zrobienia całych Tarnowskich (w sumie to jest największa stacja w Europie).
mk1992:
Dlatego alternatywnym rozwiązaniem jest zrobienie tylko stacji osobowej. Innego wyjścia nie ma. W sumie, mógłbym się za to zabrać, ale planów Tarnowskich Gór (tylko stacji osobowej) nie ma. Ewentualnie są zawsze jakieś mapy i zdjęcia.
Pozdrawiam !
201E-003:
--- Cytat: mk1992 w 04 Grudnia 2007, 16:39:14 ---Dlatego alternatywnym rozwiązaniem jest zrobienie tylko stacji osobowej. Innego wyjścia nie ma. W sumie, mógłbym się za to zabrać, ale planów Tarnowskich Gór (tylko stacji osobowej) nie ma. Ewentualnie są zawsze jakieś mapy i zdjęcia.
Pozdrawiam !
--- Koniec cytatu ---
a) budowana ma być trasa REALNA?
b) byłeś kiedyś w Tarnowskich Górach?
c) jak sobie wyobrażasz oddzielenie stacji osobowej od reszty?
d) jak sobie wyobrażasz szlak TGA - Miasteczko Ślaskie? Wzdłuż szlaku drzewa gdy po obydwu stronach kilkudziesięciotorowe grupy stacji rozrządowej z dwiema górkami?
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/0.1A/tournee.php?p=23650
http://transport.asi.pwr.wroc.pl/0.1A/tournee.php?p=181
Mariusz1970:
--- Cytat: Żabek w 04 Grudnia 2007, 15:19:46 ---A co do czerwonego podpisu pod moim postem powyżej to wysłałbym PW, ale nie wolno. Jak Cie zobaczę na gg to wyjaśnie czarno na białym :)
Pozdro
--- Koniec cytatu ---
Ok, ale nie musisz być tak ostrożny :)
Wystarczyło napisać, iż być może w którymś z nowszych exe będzie to działało.
Nie bój się Żabek na przyszłość takich rzeczy pisać.
Pozdro
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej