Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (63/103) > >>

Żabek:

--- Cytat: pozdze w 04 Grudnia 2007, 04:21:18 ---Co do czasowego wyzwalania zdarzeń to zrobienie tego za pomocą lokomotywy jeżdżącej w kółko nie jest trudne.W Maszynie wszystko da się zrobić za pomocą komórek pamięci ! Co tylko zapragniecie :)

Trzeba tylko trochę pogłówkować :)
--- Koniec cytatu ---
To ja bym chciał, żeby Maszyna dajmy na to zrobiła mi kawusie albo odwaliła jakiś bzdetny projekt na uczelnię :P

A co do czerwonego podpisu pod moim postem powyżej to wysłałbym PW, ale nie wolno. Jak Cie zobaczę na gg to wyjaśnie czarno na białym :)
Pozdro

Rozi:

--- Cytat: pozdze w 04 Grudnia 2007, 04:21:18 ---Byłby wtedy kawał odcinka węglowego. Ach te klimatyczne posterunki blokowe z tamtego odcinka: Sadowiec,Więcki ,Puszczew ....

--- Koniec cytatu ---

Piszesz o Więckach. Mieszkam 5 kilometrów od tej wioski. Jest to moje miejsce "kręcenia" jadących loków. Mam kilka ciekawych filmików (np. mijanka dwóch ET22, jak skończą się wagony jednego pociągu, to pojawia się wtedy lokomotywa). Świetnie by było, gdyby się ten odcinek udało zrobić. Trzymam kciuki.

Pozdrawiam

bohunIC:
Wszystko fajnie tylko kto zrobi ten odcinek do Zdunskiej Woli? Ja? Ja niemam zadnych materialow ani planow ani nic! Pozatym to nawet niesa bliskie mi rejony! Proponuje rozpisac przetarg na zrobienie tego odcinka i niech robia ludzie co miezkaja w poblizu i wiedza co jest grane! Ja jak mowilem wczesniej zrobie tylko odcinek odg. Jawornica [zaraz pod Lublincem] do Cz. Stradom, Mati_an zrobil Herby Nowe i planuje jechać w dół do Kalet. Ale jak bedziemy sobie obiecywać co posta i zachwalać to nigdy nie pojedziemy do Zduńskiej. Tu poprostu trzeba wziaść materiały i zacząć robić szlak i modele, niema co gadać jak tak bardzo chcecie! Ciekaw jestem tylko czy znowu ten pomysł zostanie na papierze ;) powodzenia, ja swoją robotę skończe!

mk1992:
Ja mam plany przystanków Chorzów Stary, Chorzów Miasto, oraz Chorzów Batory KAtowice Załęże i Katowice Główne. BohunIC czy masz zamiar w te rejony pociągnąć trase ? Jeżeli już o tym myślałeś albo poszukujesz kogoś kto by pomógł, to mógłbym się tym zająć. Od Kalet do Chorzowa nie jest bardzo daleko...

Pozdrawiam !

Mati_An:

--- Cytat: mk1992 w 04 Grudnia 2007, 16:11:46 ---Od Kalet do Chorzowa nie jest bardzo daleko...

--- Koniec cytatu ---
Tak, a po drodze są Tarnowskie Góry, cała stacja razem z bocznicami ciągnie sie na 6,5 km (przynajmniej tak wynika z map satelitarnych), więc nawet gdyby dało sie ją narysować to i tak nie ma to sensu, bo FPS spadłby do niewyobrażalnie niskiej wartości. Tak wygląda stacja (kreska biegnie jak jest stacja):

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej