Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
Mariusz1970:
Były tego typu pytania i odpowiedź była iż nie jest to zaimplementowane (nawet Bart tak pisał). Były jakieś sztuczki z jadącym ze stałą V po kółko lokomotywą i zliczanie ilosci kółek.
Znalazłem taki topic:
http://eu07.pl/forum/index.php?&topic=4116.0
To jak jest, Żabek (mistrzu)?
Wtedy była dezinformacja?
Czy obecnie jest dezinformacja?
201E-003:
Jakby ktoś bez dostępu do rozkazów pisemnych (szczególnych) wszystkich typów (S, O, N, Nrob, P) potrzebował w/w rozkazu (czystego) do wypełnienia do użytku w misji, to oferuję pomoc, gdyż mam wszystkie druki tych rozkazów.
bohunIC:
Powyzej sugerowany układ przejazdów i misji. Jak mówie całość sie składa do kupy i jest jeszcze rozdzielona od siebie bo jest duzo do poprawek. Stradom czeka na nowy układ torowy, modele i trakcje, Blachownia na częściowe wykończenie terenu, Gnaszyn na modele budynków. Jest zrobiony odg. Liswarta wiec droga wolna na Lubliniec do odg. Jawornica. Tyle z mojej strony póki co.
pozdze:
Co do czasowego wyzwalania zdarzeń to zrobienie tego za pomocą lokomotywy jeżdżącej w kółko nie jest trudne.W Maszynie wszystko da się zrobić za pomocą komórek pamięci ! Co tylko zapragniecie :)
Trzeba tylko trochę pogłówkować :)
P.S.
Tak sobie pomyślałem ,że skoro moja traska ma sie kończyć w CHS, a tu szykuje się trasa z Herbami to trzeba by zacząć zbierać info o odcinku CHS-HN .I jak tylko ukończę trasę Kaliską wziąść się za ten odcinek .Byłby wtedy kawał odcinka węglowego. Ach te klimatyczne posterunki blokowe z tamtego odcinka: Sadowiec,Więcki ,Puszczew ....
Krzysiek626:
@Bohun, pociągniesz scenerię do Zduńskiej Woli-Karsznic. Na takim odcinku można zrobić kilkanaście misji z bruttami co 8 minut.
Pomysł z realnym rozkładem jest przedni. Jak pisałeś sceneria będzie po nowym roku, a więc z nowym rozkładem.
--- Cytat: 201E-003 w 03 Grudnia 2007, 23:06:29 ---Jakby ktoś bez dostępu do rozkazów pisemnych (szczególnych) wszystkich typów (S, O, N, Nrob, P) potrzebował w/w rozkazu (czystego) do wypełnienia do użytku w misji, to oferuję pomoc, gdyż mam wszystkie druki tych rozkazów.
--- Koniec cytatu ---
Te wzory można powiesić (chyba) jako jpg na tiny lub innym serwerze (na przykład u mnie).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej