Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia 61 - v1 wydana!
bohunIC:
Niebawem wypuszcze [może nawet w ten weekend] paczke z trasą od Stradomia do Herbów i posterunku Kalina-KLN, pojeżdzicie troche, potestujecie, napiszecie pare cennych uwag na przyszłość! POZDRAWIAM
uetam:
A ja mam pytanie, dlaczego robisz taka nieteges siec ?:) I dlaczego wszystkie semafory maja tabliczki Am? Jesli mialbys kogos, kto by Ci takie niedociagniecia przepisowe powypisywal i bys to wszystko sumiennie poprawil, to trasa bylaby super :)
bohunIC:
--- Cytat: "Mateu" ---A ja mam pytanie, dlaczego robisz taka nieteges siec ?:) I dlaczego wszystkie semafory maja tabliczki Am? Jesli mialbys kogos, kto by Ci takie niedociagniecia przepisowe powypisywal i bys to wszystko sumiennie poprawil, to trasa bylaby super :)
--- Koniec cytatu ---
W sumie są to niedociągnięcia tak jak mówisz, zapytam Żuka, poprawi mi to z przyjemnością, takie techniczne sprawy, jedno co chce powiedzieć że z uwagi że trasa sie powoli rozrasta to zaczyna mi uciekać FPS i myśle o zamknięciu już tego odcinka bo dalsza jego ewolucja nie ma sensu! chyba ze zmodyfikowac ją pod SPT? Przepraszam a co ci sie Mateu niepodoba w sieci? o ile cie dobrze zrozumiałem. Jeszcze powstawiam wskażniki w9 na wysięgnikach bo jakby ich brakowało mam takie wrażenie!
uetam:
--- Cytat: "bohunIC" ---Przepraszam a co ci sie Mateu niepodoba w sieci? o ile cie dobrze zrozumiałem. Jeszcze powstawiam wskażniki w9 na wysięgnikach bo jakby ich brakowało mam takie wrażenie!
--- Koniec cytatu ---
Wieczorem zrobie screeny i Ci pokaze :) Denerwujace sa takze braki wskaznikow W5 i te luki o malym promieniu w srodku stacji...
hunter:
--- Cytat: "bohunIC" ---trasa sie powoli rozrasta to zaczyna mi uciekać FPS i myśle o zamknięciu już tego odcinka bo dalsza jego ewolucja nie ma sensu!
--- Koniec cytatu ---
Oj, FPS, FPS i ciągłe marudzenie... U każdych inaczej wychodzi - ja na swojej trasie na starym kompie miałem max 5 FPS i jakoś chodziło, na nowym kompie o 15 więcej. Można przecież trase na części zawsze podzielić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej