Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (48/103) > >>

uetam:
[link nieaktualny (~mateu/czest/)] narazie tyle na szybko ;p

bohunIC:

--- Cytat: "Hunter" ---
--- Cytat: "bohunIC" ---trasa sie powoli rozrasta to zaczyna mi uciekać FPS i myśle o zamknięciu już tego odcinka bo dalsza jego ewolucja nie ma sensu!
--- Koniec cytatu ---

Oj, FPS, FPS i ciągłe marudzenie... U każdych inaczej wychodzi - ja na swojej trasie na starym kompie miałem max 5 FPS i jakoś chodziło, na nowym kompie o 15 więcej. Można przecież trase na części zawsze podzielić.
--- Koniec cytatu ---

Nie marudze tylko mam na uwadze fakt iz to ma byc przyjemność nie pokaz slajdów! pomysł z podziałem trasy na odcinki jest jak najbardziej sensowny! moge użyczyć węzła Herby Stare żeby ktoś pociągnoł dalej do Tarnowskich Gór, Lublinca czy Herbów Nowych, pytanie brzmi kto to zrobi i znajdą sie chętni? tym samym mielibyśmy coś konkretnego znaczy trase która w duzym stopniu przypominałaby tą realną! Pozdro

defiler:
Moge zrobic fotki infrastruktury na tex (odcinek HS-HN + stacja HN).

bohunIC:

--- Cytat: "defiler" ---Moge zrobic fotki infrastruktury na tex (odcinek HS-HN + stacja HN).
--- Koniec cytatu ---

I zrobiłeś! oto pierwsze dzieło z twoich fotek trzymaj tak dalej! dzieki wielkie POZDRO, wieczorem wezme sie za ten legendarny kibel he he

defiler:
Wyglada jak prawdziwy, co tu duzo mowic :) swietni to zrobiles :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej