Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (34/103) > >>

Mariusz W.:
bohunIC, jeśli trasa ma być realna, to musi być jaknajdokładniejsza, nie może być jakiś tam dodatkowych ograniczeń.

AIR:

--- Cytat: "Mariusz W." ---bohunIC, jeśli trasa ma być realna, to musi być jaknajdokładniejsza, nie może być jakiś tam dodatkowych ograniczeń.
--- Koniec cytatu ---

jechałes tą trasą ?? tych chcesz w te łuki 100km/h wejść ??

Mariusz W.:

--- Cytat: "AIR" ---
--- Cytat: "Mariusz W." ---bohunIC, jeśli trasa ma być realna, to musi być jaknajdokładniejsza, nie może być jakiś tam dodatkowych ograniczeń.
--- Koniec cytatu ---
jechałes tą trasą ?? tych chcesz w te łuki 100km/h wejść ??
--- Koniec cytatu ---
Nie o to mi chodzi. Po prostu jeśli w prawdziwej linii są takie łuki, że można z większą prędkością prowadzić pojazd trakcyjny, to tak samo powinno być w MaSzynie.

Myślę, że się dobrze wyraziłem.

AIR:
ok ale BohunIC sam przyznał, ze zrobił je za ciasne wiec teraz ich nie zmieni, najwyżej co może to wprowadzić ograniczenia (ewentualnie mogą być czasowe te pomarańczowe ich w WOS nie wyszczególnia się, ale przecież muszą być bo tam się nie da ze szlakowa wchodzić!)

bohunIC:
no i powiem tak! na zmiany łuków już za póżno! niechce mi sie ich poprawiać i jeszcze raz kłaść trakcji i innych tam! [leń] wprowadze wskażniki ograniczenia i bedzie gitarra! :) trasa ma być realna ale bez przesady! wszystkich kwiatków na łące nie posadze he he. niemam na tyle materiałów żeby było co do mm poprostu sie nie da! chce jak najlepiej odwzorować tą scenrie i tak robie, a że dałem ciała złukami to...  szczezre mówiąc zamiast tych łuków wolałbym sie zając modelemi i texturami których nie mam :( ale będą!!! pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej