Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Linia 61 - v1 wydana!

<< < (33/103) > >>

bohunIC:

--- Cytat: "PEKAP" ---A ja mam WOS dla tej linii: http://www.members.lycos.co.uk/michalpkp2/IM000501.JPG
--- Koniec cytatu ---

no i od gnaszyna do herbów wypadałoby zrobić wg. WOS znaczy juz nad tym pracuje! skonczylem eventy dla całej scenerii, musze powstawiać ograniczenia, jeszcze pare budynków, troche lasu uruchomic rogatki i bedzie git! otem sie wezme za te Tarnowskie Góry bo rozjazd do kaliny juz zrobiłem! POZDRAWIAM

EP08_015:
Czy kolega zdradzi ile kilpometrów docelowo będzie liczyła trasa w najdłuższym przelocie?

bohunIC:

--- Cytat: "EP08_015" ---Czy kolega zdradzi ile kilpometrów docelowo będzie liczyła trasa w najdłuższym przelocie?
--- Koniec cytatu ---

spokojnie 30 juz ma! planuje wydłużenie! jak jechałem wg. wskażników z gnaszyna do herbów to zajeło mi to ponad 20min wiec obawy że bedzie krótko sie nie sprawdziły :) dlatego mijanki są takie atrakcyjne!

AIR:
tylko, że wg WOS'u jest tylko jedno ograniczenie ze wzgledu na mały promień łuku i to tylko do 60km/h a u Ciebie w trasie tych łuków jest więcej i to do ograniczenia ok 20-30km/h więc u Ciebie tych ograniczen musi być więcej (chyba, że w tych miejsca w których według WOS'u są ograniczenia ze względu na nierówności w plenerze, zły stan podkładu albo toru zrobisz na tych małych łukach) ... chociaż na dalszym odcinku do Tarnowskich Gór rób już duże łuki żebys nie musiał dodatkowych ograniczeni wprowadzać :)

PEKAP:
Kiedyś chyba Iwan podawał linka do map całej Polski w temacie o Maszynie 2. Z nich możba by było uzyskać odwzorowanie szlaku (stacji raczej nie bo są za mało dokładne).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej