Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa traska
eu43:
Jak już masz taką koncepcję, to zrób te powtarzacze z tabliczką [ I ], a jakieś 150m za nimi semaforki 5-komorowe + pas. Wtedy powtażacze będą się odnosiły do sygnałów na tym semaforze. Potem możesz zrobić dopiero SBL lub sem. wyjazdowy sprzężony z semaforami drogowskazowymi (tymi z zielonym pasem).
Poscikk:
Powtarzacze są same i każdy ma inną nazwę więc kolizji nie będzie :) - sprawdzone. Tylko daje sp4 na tym co ja mu kazałem i zwrotki tez sie przestawiają i sie szlabany zamykają.
EU07-483:
--- Cytat: "Lanos" ---Powtarzacze są same i każdy ma inną nazwę więc kolizji nie będzie :) - sprawdzone. Tylko daje sp4 na tym co ja mu kazałem i zwrotki tez sie przestawiają i sie szlabany zamykają.
--- Koniec cytatu ---
Poczytaj kolego E1 i R1 a potem zacznij robić 'traske', bo z tego co tu piszesz to będzie co najmniej dziwna trasa....
eu43:
--- Cytat: "Lanos" ---Powtarzacze są same i każdy ma inną nazwę więc kolizji nie będzie :) - sprawdzone. Tylko daje sp4 na tym co ja mu kazałem i zwrotki tez sie przestawiają i sie szlabany zamykają.
--- Koniec cytatu ---
NIE MOŻE BYĆ KILKA POWTARZACZY PODPIĘTYCH DO JEDNEGO SEMAFORA! ;> Kolego, nie jestem maszynistą, ale trochę znam się na przepisach kolejowych. Każdy powtarzacz odnosi się do osobnego semafora ;)
Poscikk:
Tylko chcę powiedzieć że powtarzacze nie odnoszą się do żadnych semaforów :) Ale jak trzeba to zrobię tez wyjazdowe z pasami świetlnymi :) A wygląda to tak:
I jak widać mryga tylko ten po prawej a nie jest przypisany do żadnego semka :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej