Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa traska

(1/12) > >>

Poscikk:
Jeszcze nie wiem jak sie ona bedzie nazywała ale mam narazie screena z pierwszej stacji. Oto i on:

Jest to moja pierwsza trasa samodzielna więc nie będzie ona bez błędna. Nie będzie trawy bo moje 3dStudio Max na to nie pozwala :(( Nie da się jej posiać. Trakcji też nie będzie ponieważ nie umiem jej robić i jeżeli chcecie to mogę komuś dać do zrobienia trawę i trakcję. Myśle że to tyle. Sceneria będzie imitacją trasy Warszawa Wschodnia - Zakopane. Będzie trzeba manewrowac lokiem na druga strone 3 razy czyli tak jak naprawde.

eu43:
No fajne ;) A tam dalej to co to jest? Tarcza manewrowa? Jeżeli tak, to w tamtym miejscu powinna być karzełkowata (o ile wogóle powinna ona tam być).

Poscikk:

--- Cytuj ---No fajne ;) A tam dalej to co to jest? Tarcza manewrowa? Jeżeli tak, to w tamtym miejscu powinna być karzełkowata (o ile wogóle powinna ona tam być).
--- Koniec cytatu ---

Tak to jest tarcza manewrowa i mi fajniej wyglądała wysoka na wzór w mocznikach. A te karzełkowate są na stacjach tam gdzie trzeba przeczepić loka.

uetam:

--- Cytat: "Lanos" ---A te karzełkowate są na stacjach tam gdzie trzeba przeczepić loka.
--- Koniec cytatu ---

Po czym wnosisz ?:]

Poscikk:
No bo w mojej trasce te stacje z przeczepianiem loka są mniejsze dlatego na mniejszych stacjach dałem mniejsze semki MS2. Chociaż w rzeczywistości nie widziałem jak jest w chabówce lub w suchej beskidzkiej ;] Tak nawieasem to już pisze eventy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej