Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa traska
Poscikk:
Tylko trochę mi się na tej zwrotce podsypka nie podoba. Jest za niebieska:) i tam gdzie są te brązowe momenty tak gdzie tory sie zbiegają to jest zle dopasowane, ale to nic. Ważne że to zwrotnica Vmax 100km/h :)
A z perspektywy faktycznie się wydaje jakbym dał długość ze 100m :]
eu07_304:
--- Cytat: "Lanos" ---Dobrze. Będzie Warszawa Główna. A stać będziemy tylko w Płaszowie Głównym, Mokrej Beskidzkiej, Schabówce i dojeżdżamy do Odkopanego :)
--- Koniec cytatu ---
Zamiast Płaszowa zrób Pałaszów ;)
EU05:
Albo Ptaszów. :P
Poscikk:
Dobra coś się zrobi. A teraz do rzeczy. Zmieniła mi się trochę koncepcja. Zamiast semków wyjazdowych 5-komorowych z tarczami świetlnymi zrobiłem semafory PS3 czyli powtarzające. Zrobiłem także przejazd który się otwiera i zamyka. Więc postępy jakieś są :) Może wkrótce wróce screeny. Tylko się nie spodziewajcie za dużo w zbyt szybkim czasie bo wiecie :( niestety szkoła.
Quark-t:
--- Cytat: "Lanos" ---Dobra coś się zrobi. A teraz do rzeczy. Zmieniła mi się trochę koncepcja. Zamiast semków wyjazdowych 5-komorowych z tarczami świetlnymi zrobiłem semafory PS3 czyli powtarzające.
--- Koniec cytatu ---
E? Chyba jednak stara koncepcja była prawidłowa - semafor w peronie jest semaforem wyjazdowym. Powtarzacze - czego? jednego semafora wyjazdowego? TO przy wszystkich peronach będziesz miał podane to samo i kolizja gotowa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej