Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Nowa traska
Poscikk:
Oto screen zwrotnicy Vmax 100km/h:
oczywiście niewszystkie zwrotki będą takie. Jak coś to dołączę do paczki te includy zwrotnic vmax 100 na wypadek gdzyby ktoś ich nie miał :)
AIR:
Lanos moze jednak nie nazywaj stacji realistycznie skoro ta trasa jest tylko imitacją. Bo głupio bedzie stać na stacjach Wwa, Kielce, Kraków, Zakopane, itp.. które nawet troche nie przypominają prawdziwych :/
Wymyśl może jakies podobne ale jednak inne
Poscikk:
Dobrze. Będzie Warszawa Główna. A stać będziemy tylko w Płaszowie Głównym, Mokrej Beskidzkiej, Schabówce i dojeżdżamy do Odkopanego :)
Oczywiście zmieniamy strone loka tam gdzie trzeba. To jest express. On stoi tylko na tych stacjach na których trzeba zmieniać loka i W Krakowie głównym. Ale tej ostatniej nie zrobiłem bo mi sie nie chciało :] I tak duzo zrobiłem. I jeszcze nie koniec.
|andy|:
--- Cytat: "Lanos" ---To jest express. On stoi tylko na tych stacjach na których trzeba zmieniać loka i W Krakowie głównym. Ale tej ostatniej nie zrobiłem bo mi sie nie chciało :] I tak duzo zrobiłem. I jeszcze nie koniec.
--- Koniec cytatu ---
Czyli jedziemy przez CMK?
Poscikk:
Powtarzam już poraz trzeci że nie. Jedziemy przez Radom i Kielce tylko się w nich nie zatrzymujemy :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej