Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa traska

<< < (4/12) > >>

eu43:
Moja rada co do tych peronów: tory na żeberku zrób w odstępach 5m. Potem zrób peron o szerokości 7m i wstaw go równo pomiędzy tymi torami. Wtedy jak podjedziesz pociągziem pod ten peron, to ludzie (których i tak tam nie ma ;P) nie będą musieli skakać.

Poscikk:

--- Cytat: "eu43" ---Moja rada co do tych peronów: tory na żeberku zrób w odstępach 5m. Potem zrób peron o szerokości 7m i wstaw go równo pomiędzy tymi torami. Wtedy jak podjedziesz pociągziem pod ten peron, to ludzie (których i tak tam nie ma ;P) nie będą musieli skakać.
--- Koniec cytatu ---

Zrobiłem podobnie jak piszesz więc perony sa boxami, ale nie mam do nich odpowiedniej textury. wasylmiał dobrą w mocznikach tylko nie moge jej znalezc. A oto screeny z niedokonczonej jeszcze stacji macierzystej:

Oczywiście udoskonalenia będą ;]

|andy|:

--- Cytat: "Lanos" ---

Oczywiście udoskonalenia będą ;]
--- Koniec cytatu ---

Warszawa Wschodnia nie ma jednego dużego zadaszenia. To nie Wrocław Gówny.

[EDIT] Poza tym Wschodnia nie ma semaforów z pasami i ma więcej niż dwa perony ;)

Poscikk:

--- Cytat: "|andy|" ---
Warszawa Wschodnia nie ma jednego dużego zadaszenia. To nie Wrocław Gówny.
[EDIT] Poza tym Wschodnia nie ma semaforów z pasami i ma więcej niż dwa perony ;)
--- Koniec cytatu ---

Przecież to tylko imitacja. Chodzi żeby nazwy były prawdziwe a nie tam perony liczba torów, semaforów. Trzeba coś zrobić, aby było coś nowego i fajnego na trasce a nie wiecznie to samo mimo ze w kazdej jest cos innego :)
Jeszcze chce zrobic semki 6-komorowe przy wjezdzie do zakopca :)))) W żadnej scenerii tego nie było :)))))) I jeszcze porobiłem zwrotnice Vmax 100km/h !!!!!!!!! O ile się nie myle to promień powinien wynosić 1200 :)

|andy|:

--- Cytat: "Lanos" ---Przecież to tylko imitacja. Chodzi żeby nazwy były prawdziwe a nie tam perony liczba torów, semaforów. Trzeba coś zrobić, aby było coś nowego i fajnego na trasce a nie wiecznie to samo mimo ze w kazdej jest cos innego :)
Jeszcze chce zrobic semki 6-komorowe przy wjezdzie do zakopca :)))) W żadnej scenerii tego nie było :))))))
--- Koniec cytatu ---

Ok, jak uważasz. Ja tak tylko się czepiam, taki już jestem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej