Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Nowa traska

<< < (6/12) > >>

|andy|:

--- Cytat: "Lanos" ---Powtarzam już poraz trzeci że nie. Jedziemy przez Radom i Kielce tylko się w nich nie zatrzymujemy :)
--- Koniec cytatu ---

Rozumiem, sorry za powtarzanie się.

Quark-t:

--- Cytat: "Lanos" ---Oto screen zwrotnicy Vmax 100km/h:

oczywiście niewszystkie zwrotki będą takie. Jak coś to dołączę do paczki te includy zwrotnic vmax 100 na wypadek gdzyby ktoś ich nie miał :)
--- Koniec cytatu ---

Z ciekawości - jakie dałeś parametry tej zwrotnicy? (promień łuku zwłaszcza)

Cesky Kretek:
A jakiej długości są perony ? Mam nadzieje że są dłuższe niż na innych trasach (fajnie się będzie szybko wbijać na nie :P). Pozdrawiam.

P.S.: Podobają mi się trasy z zadaszeniami! Tworzą taki klimacik... Może mnie coś ruszy to zrobię tylko samą stacje tak np. pod ziemią ? Komuś najwyżej dam i umieści w swojej trasie... Jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam!

Poscikk:

--- Cytat: "Quark-t" ---Z ciekawości - jakie dałeś parametry tej zwrotnicy? (promień łuku zwłaszcza)
--- Koniec cytatu ---
Wszystko masz napisane w pliku include, np:
--- Kod: ---zwrP65R1200.inc
--- Koniec kodu ---
czy coś takiego. Długość musi być 65m, a promień 1200. Oczywiście nie chciało mi się wpisywać cały czas include to się pobawiłem skryptami do 3d studio i sobie zmieniłem że jak mi sie wlacza to od razu wszystkie potrzebne parametry :)

--- Cytat: "vampirek1" ---A jakiej długości są perony ? Mam nadzieje że są dłuższe niż na innych trasach (fajnie się będzie szybko wbijać na nie :P). Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Tak są dłuższe bo mają aż 400m i sa idealnie dopasowane że ludzie nie muszą skakać :)

Quark-t:

--- Cytat: "Lanos" ---
--- Cytat: "Quark-t" ---Z ciekawości - jakie dałeś parametry tej zwrotnicy? (promień łuku zwłaszcza)
--- Koniec cytatu ---
Wszystko masz napisane w pliku include, np:
--- Kod: ---zwrP65R1200.inc
--- Koniec kodu ---
czy coś takiego. Długość musi być 65m, a promień 1200. Oczywiście nie chciało mi się wpisywać cały czas include to się pobawiłem skryptami do 3d studio i sobie zmieniłem że jak mi sie wlacza to od razu wszystkie potrzebne parametry :)

--- Koniec cytatu ---

Hehehe, jeszcze (albo już) nie jestem takim specem, żeby po screenie się zorientować jaki plik inc dałeś :)
A długości dobre. Na screenie wydawały mi się przesadzone, ale pewnie to wina perspektywy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej