Symulator EU07 (i nie tylko) > Publikacje

trasa Krzyżowa - Drawowo Gł. do pobrania

<< < (15/36) > >>

Mati_An:

--- Cytat: "Mariusz1970" ---Witam!!
Mam problem z jazdą składem "Pociąg pospieszny z Drawowa Głównego do Markowa Dolnego przez Chełminów i Krzyżową. Zatrzymuje się tylko w Krzyżowe". Po dojechamiu do Krzyżowej nie mogę opuścić stacji (światło czerwone).
Sceneria Krzyżowa_full.
--- Koniec cytatu ---

Bo ten pospieszny ma mijankę z osobowym (EN71) i mam pytanie czy ten osobowy dojeżdża do Krzyżowej? Poza tym aby uruchomić event umożliwiający wyjazd z Krzyżowej trzeba dojechać do samego wskaźnika W4 (i tak trzeba bo skład jest długi i nie mieści się w peronie jak się nie dojedzie do końca).

Pozdrawiam

Mariusz1970:
Dzięki za odzew!
Skład EN57 dojeżdza do Krzyżowej i podjechałem pod wskaźnik W4 i troche czaekałem, ale nie zmienił się.
Pozdrawiam

Dodano po 7 minutach:

Oczywiście chodziło mi o EN71 (dojeżdża).

Mati_An:
Właśnie przejechałem się tym pociągiem i muszę powiedzieć, że wszystko działa (dojechałem do końca peronu, poczekałem ok. minutę i dostałem Sp4 na powtarzaczu i S10 na semaforze). Swoją drogą dziwi mnie trochę, że niektórym działa wszystko a niektórym nie.

Mariusz1970:
Przejechałem się ponownie i dodałem prędkość szlakową o 10 km/h, bo wydawaje mi się, że jak poprzenio jechałem, to EN71 był już w Krzyżowej
(ale może nieprawidłowo zapamiętałem). Teraz czekałem ok. 1,5 min. na EN71 i podjechałem na koniec peronu i teraz było ok.
Także nie wiem co było poprzednio przyczyną, ale na pewno będę jeździł
i zobaczę czy to się powtórzy, a jeśli tak to w jakiej sytuacji.
Dzięki jeszcze raz.
Pozdrawiam

Patrykos:
Problem się rozwiązał wszystko chodzi ładnie gratulujetrasy :) tylko co robi sięz ET22-686 ? jak dojeżdżam do Krzyżowej ET41-129 to normalnie wjeżdżan ba stacje a ET22 ani widu ani słychu...z ciekawosci wziąłem kamere zewnetrzną i przejrzałem ten cały szlak co jedzie ET22  ico się okazuje ? nawet na szlaku nie ma ET22 !! czyżby pijany mechanik ET22 wykoleił się gdzieś ? stałem sobie w Krzyżowej 20 minut bo jamnika przygotowywałem do wzniesienia za Krzyżową a tu nie ma nigddzie tego bykola :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej